MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Black eyed peas'ın bi klibi var, tiyatro sahnesinde çekilmiş.. adını biliyor musunuz?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eet parçanın ismi shut up ta ilk klipleri o değil, ilk klipleri "where is the love" ben nerden biliyorum bilmiyorum ama =][signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ilk klip shut up!![signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şarapçı değil. başka bir şarkı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dont punk boyle yazılmıyorda bunun gıbı bısey degılmı o ya eah tam bılmıyorum adını iyice karısık yazdım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dont phunk with my heart bu mu?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Evet budur teşekkürler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o tv showu diil midir ?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tam bilmiyorum izlemedim fazla da aklıma kaç gündür takıldı şarkının şurası.. Don't you worry 'bout a thing, baby Cause you know you got me by a string, baby Don't you worry 'bout a thing, baby Cause you know you got me by a string, baby ayrıca aşaüıda bi başlık varmış sorabileceğimiz, görmedim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 11 Eylül 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 biz 3 ay sonra black eyed peas diye arama yapcaz bu topic cıkcak dalacaz içine klip aranıyomus meger grup hakkında yorum yok. kıssadan hisse blabla başlık[signature][hline]FİLTHY PLAY!
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eski topiclere baktımda uplayamadım kısıtlardan dolayı ;)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kara gözlü çingenem aşık oldum ben sana seni çok seviyorum ama vermiyorsun bana O_O[signature][hline]Viva La SémiH
wussy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya o kadın için 35 yasında falan diolar sok oldum[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kiz cok güzel geliyodu gözüme ama gecen gün dikkat ettim degilmis.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ilk klipleri where is the love bu grubun. bu arada las vegastaki danny dallaması ile nişanlı bu kızımız.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Öne çıkan mesajlar