shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yaf 2 aydır hacklendim gm olacak dallamalardan tık yok simdi toplamaya calısıom ama olmuo bu elemanlara ulasmanın baska yolu yohmudur? D:[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 premium olanlar bile cvp alamıyomuş öyle duydum ben[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Gm lern tınladığı yok ama basarsan 50-100 dolar bak extra item bile koyarlar cara.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 zaten premium alcam kendimi dogrultmak icin ama belki cewap gelir die düsünmüstüm alınca, kendi arkları isin icinde olunca tak cewap alıolar ama bize gelince yok[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oldu bea bide 50 100 dolar adamlar calıssın die para harciim:P gm olmalarının amacı neki[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bide sans meselesi war abijim char hacklendi onamı yanarsın cleaverla df kestim bos cıktı onamı yanarsın 60 itemleri gitti onamı yanarsın simdi beramusta bi +7 shard olmus 14 15 gb nasıl yapcaz bilmiom[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 beramusta human 57 assasla itemsiz orc assas change etmek istiorum izmir olması sart yeni kurulan life stoned clanı arkında yardım etcek bana da:D[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Laaa asasın sonunakadar Hakclense toplam 300gb lık eşşa cıkar Senbide 62 warriro um haklenmis sadece +8 raptor 1 asasin giydirir nediyosun
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 plateyle mi? :D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: KONUR_ALP, 10 Eylül 2005 08:30 tarihinde demiş ki: Laaa asasın sonunakadar Hakclense toplam 300gb lık eşşa cıkar Senbide 62 warriro um haklenmis sadece +8 raptor 1 asasin giydirir nediyosun warior itemi pahalı ama bi asas giydirmek wariourdan daha pahalı emin ol
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Aware3, 10 Eylül 2005 08:57 tarihinde demiş ki: plateyle mi? :D:D:D aynen öle arkadasım zaten df kesmek icin def e ihtiyac yok arkadas lr caktıgı icin:D
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Eternalus, 10 Eylül 2005 00:04 tarihinde demiş ki: premium olanlar bile cvp alamıyomuş öyle duydum ben gold premium un 2. gununde bir soru sordum pre bitti 1 hafta gecti hala cwp yok :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 siteye uyelık gırısıınde 1 yazı cıkıyor yardımları durdurduk dıyemı neymıs ark ole dıyodu ----- dırek ulasmasmanın 1 yoluda nick ını bılıyosan pm atıcan tabi bazıları hemn banlayıp veya sustturabılıo boyle b,r durumda dava acma hakkımız var degılmı bız oyunda hızmet satın aldık
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gönder bakam hesaplarına 200$ istediğin adamı bilem banlarlar... Para sux para sux gm ler Çİçek böcek Çİçek böcek[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 diezde oynayanlar bilirler belki lestat jacksparrow wardı hacklenmisti 2 3 ayda cevap werip charı rol back yaptılar. admlar saglam oynuolardı acaip item alıolardı pre den bende umarım 2 aya kadar alırım cewap:D sanmıom ya zaten serverların durumu *!bombok*[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Doğum tarihi sorunum var. 1 ay önce ilk mesajımı attım. Geçen gün, tam prem im bittiği gün de 3ncü mesajımı. Hala cevap yok. Hangi mesaja göre 3 ay beklerim acaba? :)[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 güzel soru:D[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
Öne çıkan mesajlar