Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soruyorum size...

CaDoBaBa

Öne çıkan mesajlar

Hm. Oynayan bir arkadaşın varsa onda oyna biraz.
"Anofişıl servır oynıycam öğrencem" deme sakın, davşanlar yer seni sonra. Eğer arkadaşınla oynarken eğleniyorsan, ne yapacağını biliyorsun ;).
Haa, bir de "60tan sonra sux" diyenler oyunu sadece "gral" olmak için oynayanlardır. Emellerine ulaşmayınca "sux" oluyor tabi. Benim gibi eğlenceliğine oynasalar hiç bırakmazlardı :-P.
Şu an hesabım donuk, bir game time card için bir tarafımı yırtıyorum ehehe. Wow ftw.
[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!

[Bu mesaj Hergonan tarafından 11 Eylül 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

60 dan sonra hayat var.. ama ii bi guildin olmalı.yoksa heleki rogue gibi bi classan oyun bitmiştir.
guild almıyosa kendi guildini kurcaksın.sonra millet seni bi basamak gibi görecek üstüne basacak epic binek aldıracak /gquit licek.sonra 0 dan birini daha başlatıcaksın.böle gidecek.şansın tutarsa (drop şansı %18 :P)adam akıllı birilerini bulup 50 kişilik full aktif olabilen bi guild ile hareket edeceksin.ve 60 dan sonra oyunun yeni başladığını göreceksin.dilin i ise hiç kasma pri aç ii bi guild bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşını bılmıom ama herhalde oyuncak askerlerle oynamıonsundur şöle dıyım kimin devamlı en sevdıgı oyuncak hep aynı kalmıştır cocukkene :) ne alaka dıceksın ama illa bayıcaksın insan herseyden sıkılır (sıkılmak veya monotonlaşma veya olağan bi durum halini alma) hiç bişey eski o tadını tutmaz.Oynadıkca zaman gectıkce hedeflerını yaptıkca oyun senı tatmin etmemeye baslıcak bu dogal ama inan suan piyasadakı oyunlar ıcınde wowda bu olay minimal düzeyde neden dersen devamlı updatelerı vs vs cıkıo bıseyler eklenıo ve daıma en iyi "über" geara ranka vs vs sahıp olsanda bunu muhafaza etmen için bi gayret göstermen gerekio..Mmorpg lara ilgi duyan ve bu oyunla tanışmayan bi adam olmak ıstemezdım diyebilcegim bu...kaçırma bu oyunu.[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

heh blizz oyuna biraz silah item eklese 60 da oyun daha güsel olur.nerde epic yığını warrior görsem elinde quel sarrar(böyleydi umarım warrior tanıdığım yok inspect)yada orta düzeyde bi 60 ın elinde barman bulunuruyor(aslında ii silah) tiplemelerde çok ayrılmadığından 60 olunca özel hissetmemeye başlıyorsun.senin tipinde aynı item la dolu bi yığın adam var.tüm seti tamamlıyosun bi bakıyosun nightslayer item ı buluyosun.noluyor toplamaya o kadar meek verdiğin seti bozup başka bi sevdaya akıyosun.
60 da oyunun devam etmesinin yolu bence item deil birlikte samimi bir şekilde yapılan raidler dungeonlardır.gerçek hayatta tanıdığın bi arkadaşın varsa 1-0 önde başlayabilirsin.(+1 ayı garanti ederim) :D[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

oyun lvl 1 20 arası cooooook bayık deli bayıyosun yani ama 20 den sonra cok zevkli omaya başlıo eglenceli questler allylerle surekli iç içe savaşlar sıkılmaya zaman bulamıosun 40 ustu oldugunda zaten mount falan daha bi guzel ^^ 60 oldukdan sorna bilmiyorum ama 40 + ykende cok egleniosun ama 20 ye kadar grup falan bulamadıgın için pek bi sıkıcı olabiliyo ^^[signature][hline]Twisted
Sosyal ağlarda paylaş

bence troll ü ele derim
büyük emekle düşürdüğün itemların kambur bi sümsükde heba olduğunu görmek güsel deil...
bak bana nası pişmanım :)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

CadoBaba sende KO yu bırakmıssın emin ol o eziyetten sonra çok seviceksin bu oyunu! oynamya deger! ben 1 haftadır oynuyorum ve degdigine inanıyorum! hayat lvl 60 dan sonra mı başlıyor bilmiyorum fakat ben egleniyorum :)[signature][hline]İllidan - us
Opalis -night elf rogue
Lvl 20 - 200LW 200Skining ( çok pis koyun kırparım )
Sosyal ağlarda paylaş

bu aralar bende cok baydım oyundan neden bilmiyorum hic oyuna giresim yok hatta gecen gun acc u tekrar actırsam mi diye dusumdum o derece :) 1 den 60 a kesinlikle sıkılmazsın sevdigin bi class secmissen 60 olunca su sete kasarım sunu alırım sole bole derken 60 oluyosun ne oldugunu anlamadan zaten..

bende 60 olunca oyun bitiyo diyenlerdenim hic kral olacam herkesi oldurecem millet beni gorunce kacacak gibi aptal hedeflerim olmadı seti mi tamamladım baska char actım onun setini tamamladım ki actıgım char warrior cok sevdigim bi class..

kisiden kisiye degisiyo sıkılma olayı BG lar da gece gunduz kasıp rank 14 olmayada kasamam (ki olunca sana odul vermiyolar) kısacası 1 ay sora tekrar actırmayacam acc u ne zaman beni eglendirecek bi yenilik gelir ozaman actırırım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...