Theoman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 .[signature][hline]Teoman Selçuk ACAr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gunlerce Once Topic Acılarak Bildirildi Arama Yapsan Ve Gereksiz Bilgi Vermek İcin Kendini Yormasan?[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 theoman sen olmasan napcaz yaa*???nerdden buldun bu bilgiyi gm den mi aldin yoksa?? hahahahah[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kaç Yaşınızdasınız Yavrum Siz İlla Sizin Bilmedeğiniz Şeylerimi Yazıcam.. Burda Bilmeyen Bir Sürü Eleman Var İlla Cevap Vermek Zorundamısınız Yaranız mı Var.. Egonuzu Mu Tatmin Ediyorsunuz. Oraya Mesaj Bölümüne (.) Koymuşuz Değilmi.. Körmüsünüz. Siz Cevap Yazın Dİe Yazmadım Ben Bu TOPİC i Tenekeler..[signature][hline]Teoman Selçuk ACAr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Topic acmadan once arama yapsan?. Sen cok yardımcı olmak istiyosan topic acarak kirlilige bi kirlilik daha ekliyerek degil kirletenlere yararlı seyler ogreterek baslasan diyorum[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Theoman, 12 Eylül 2005 02:27 tarihinde demiş ki: Kaç Yaşınızdasınız Yavrum Siz İlla Sizin Bilmedeğiniz Şeylerimi Yazıcam.. Burda Bilmeyen Bir Sürü Eleman Var İlla Cevap Vermek Zorundamısınız Yaranız mı Var.. Egonuzu Mu Tatmin Ediyorsunuz. Oraya Mesaj Bölümüne (.) Koymuşuz Değilmi.. Körmüsünüz. Siz Cevap Yazın Dİe Yazmadım Ben Bu TOPİC i Tenekeler.. adamlar kirlilik yapmayin dbyi doldurmayin die yirtinio...bilmeyen adam da varsa arama yapip bulsun forum kurallari okusun ..SENDE DAHİL!!!senin yas kac bilmiom ama.... nese bosa tartisma yaratmaya gerek yok[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar