_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya ben buraya kayanların anılarını hareketlerini hatta ne isterlerse onu yazmalarını istiyorum... :D [spo1=bugün yaşadığım bir olay]ben başliim...bugün skate i aldık maçkada merdiven bulduk çalışıoz ilk serdar die bi ark atladı...sonra sencer yaptı bende tık yok ...atlicam atlayamıom...en sonunda tam yapıcam ya sonunda yapıcam derken bi atladım deck zıparası azdaa suratıma sürtünüodu...gülmekten geberdim...sonra şoka gittik su alıcas.... adam geldi.."buraya pallettle girmeh yasssahhh" dedi...o an bittiğim andır.... :C[/spo][signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eheh bu yaz arkadaşlarla bodruma gittik tatil olsun hemde kayarız filan diye daha önceden de gittiğimiz için arayollarıda biliyoruz oasisin ordan sahile doğru kayıyoruz. bi yokuş var geçtiğimiz yerlerin birinde, ama öyle bi yokuşki sağlı sollu 8 ev var 6 sında köpek vardı. Bi an dalgınlığıma geldi ve saldım bayır aşağı, ardından kafayı arkaya cevirdiğimde 6 köpeğin beni kovaladığını görünce yokuş aşağı giderken üstüne bide iterek filan hız rekoru kırmış olabilirim gayet =][signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dOnQeUy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 skate board inanılmaz zevkli bir spordur herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eet skate board >.< [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 29 Ağustos 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 www.kaykayci.com/nuke benim nickim psikoopat...bekleriz orayada...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Aile zoruyla bıraktım, içimde bi yara kaldı siz doya doya kayın=([signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Skateboard yazınca daha çok mu ilgi çekiyor, yada havanız bir başka oluyor??? KAYKAY bunun türkçesi... Yazması, söylemesi bu kadar zor mu??? Hem madem bu kadar çiklet dil kullanmayı seviyorsunuz, bari söylediğiniz şeyin nasıl yazıldığını da öğrenin(ayrı değil, bitişik)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 [Bu mesaj Keyzar tarafından 03 Eylül 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 lol keyzar. SIkeyt bord SIKATE BORD Gayak gardaşlar. Hoyde... :-P Ben 3 merdiven atlarken k>çıma girdi board 2 ün önce jeuueejjeıj... koptuydum ya.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Küçükken (7-8 yaş) bi kaykay vermişlerdi, evin yanında bi bina vardı, binanın çevresinde balkonumsu bişi (mermerden). O balkonumsu bişiyin üstünde kayıyordum hep, mermerin bittiği yeri geçmiyordum. Bi gün geçeyim dedim, yol biraz pürüzlüydü, pişman oldum sonradan; çünkü kaykayın tekerlekleri bir çukura takıldığı için ben öne doğru fırlatıldım, daha sonra betonla dişlerim bi bütün olmuşlardı.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi kaykayım bile olmadı hep kaymak isterdim :([signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar