w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 xp de kolay bir bicimde yer alan uzaktan yardım bolumu ile ilgili olarak ,evden iş yerinde ki pc yi nasıl kontrol edebilirim *denemelerim oldu; ancak gecerli ip ve kullanıcı adları yanlış cevabı aldım (ki dogrularını girdigim halde) yardımcı olacak varmı bu konuda tskrlr[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 port açtınmı[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hayır :( cok uzman degilim hatta iyi bile anlamam sadece yonergeler dogrultusunda yapabiliyorum amatorce biraz tarif edebilirsen deneyebilirm tekrar tskrlr[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar