Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisikletle İstanbul-Çanakkale (~24-31 Temmuz)

wastiee

Öne çıkan mesajlar

Bisikletle trakya üzerinden İstanbul-Çanakkale yapıp (289 km, yormadan 3 gün), bi gün çanakkale'de gezip tozup, 5. ve 6. günler Çanakkale - Bandırma yapıp (168km), 6. gün öğleden sonra Bandırmadan hızlı feribotla İstanbul'a dönme planım var, ama partner ihtiyacım var bunun için :)

ilgilenen falan varsa ulaşsın bana

çadırda kalınacak; uyku tulumu yoksa ayarlayabilirim sanırım tanıdıklardan[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

2 gunde yaptıysa oturamaz

maliyet yiyecek/su parası olacak genelde, ocak tüpleri (1 saat yanıyo yaklaşık, 2 gün idare ediyo) 4 milyondu en son, üç dört tane almakta fayda var, ayrıca işte çanakkale boğazını geçerken geçtiğimiz taşıtın bi ücreti olucak (çok bişi tutacağını sanmam), bi de hızlı feribot ücreti var, o ne kadardır bilmiyorum, ido'nun sitesinden bakmak lazım

kişi başı 30 milyondan fazlaya patlayacağını sanmıyorum, fazlası bana da çok gelir zaten[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

yenikapı - bandırma hızlı feribotla 30 milyonmuş bisiklet (sürücüsü dahil), 50ye falan çıkarız yani bu yolculuktan :)

hızlı feribot dışında normal arabalı vapur alternatifimiz varsa yavaş mavaş daha ucuza olur ama, vakit olayı kurtarıyosa tercih ederim ucuz olanını yani ben zaten[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

bisiklet çantaları var, arka tekerleğin / ön tekerleğin yanına takılıyo

ama benim var mı, yok :) bulabileceğimi sanmıyorum, ama sanırım dağ çantası kullanıcam ben, partner olacak kişiye de ayarlayabilirim bi tane

belki bisiklet çantası da ayarlayabilirim, ama pek ihtimal vermiyorum ona[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul-çanakkale, trakya tarafındaki yoldan bisikletle yapılacak.

dönüşte aynı yoldan değil, anadolu tarafından, çanakkale-bandırma bisikletle, bandırmadan feribotla falan istanbul olacak

20-30 milyondan fazla tutacağını sanmıyorum diğer şeylerin, belli olmaz tabi, ama minimumda tutmaya çalışırım ben kendi masraflarımı yani sonuçta.

kamp atıcak yer giderken belirlenir, Türkiye'de kamp alanı diye bi kavram yok, normalde kamp alanları dışında kamp atmak yasaktır, Türkiye'de yok o olay

ana yoldan 1-2km içeri girip atılır yani kamp, bi çadır zaten kamp dediğin başka bişi diil, su vs yanımızda taşıycaz, satın alıcaz geçtiğimiz yerlerden

[Bu mesaj wastiee tarafından 19 July 2003 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla Wastiee ekipman olsa bayılırım bisiklete binmeye ama bu plan 1 haftadan az sürmez bu arada yrn tatile gidiyorum arkadaşlar hepinize ben yokken iyi eğlenceler.

Wastiee planın uygulanırsa sanada iyi yolculuklar.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Progression backwards is this where we are heading,
Take back your soul forget your emptiness.
Sosyal ağlarda paylaş

ben merkezde oturuyom olurda çanakkale merkese gelirseniz karşılarım sizi
çanakkalede çok dolaşçak yer yoktur :-) haa ama olurda gelirseniz bide buluşursak falan sizi bi yere götürürüm bi tepeye bütün çannakale we çevresini görürsünüz :) manzaraya hasta kalcanızada garanti weririm :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grzly, 19 July 2003 03:24 tarihinde demiş ki:
ben merkezde oturuyom olurda çanakkale merkese gelirseniz karşılarım sizi
çanakkalede çok dolaşçak yer yoktur :-) haa ama olurda gelirseniz bide buluşursak falan sizi bi yere götürürüm bi tepeye bütün çannakale we çevresini görürsünüz :) manzaraya hasta kalcanızada garanti weririm :)

Zuahah adama bak yok dio Koptum Amuhahaha.[hline]I am : ߣøøµ£€€§
Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...