wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bisikletle trakya üzerinden İstanbul-Çanakkale yapıp (289 km, yormadan 3 gün), bi gün çanakkale'de gezip tozup, 5. ve 6. günler Çanakkale - Bandırma yapıp (168km), 6. gün öğleden sonra Bandırmadan hızlı feribotla İstanbul'a dönme planım var, ama partner ihtiyacım var bunun için :) ilgilenen falan varsa ulaşsın bana çadırda kalınacak; uyku tulumu yoksa ayarlayabilirim sanırım tanıdıklardan[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 süper bre süper, guatr olmasa(hastalık) ve bisiklet olsa gelirim şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 olayın maliyetini yazabilirmisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bi arkadaşımın dayısı yapmış senin dediğin bu yolculuğu 2 günde 1 hafta kıçının üzerine oturamamış ben uyariyimde bidaha düşün ;)[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 BANDIRMA !!! Kim geliyor Bandırma ya !!!!![hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Allah'ını seven gelsin bende bu güzel ilçemi tanıtim sizlere :) lol buluşuruk inşallah :D[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya ben hatırlıyorum gecen senede böle bisey yapmıstı vastikas hatta üstün güclerini kullanıp bi hafta sticky yapmıstı topici:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 2 gunde yaptıysa oturamaz maliyet yiyecek/su parası olacak genelde, ocak tüpleri (1 saat yanıyo yaklaşık, 2 gün idare ediyo) 4 milyondu en son, üç dört tane almakta fayda var, ayrıca işte çanakkale boğazını geçerken geçtiğimiz taşıtın bi ücreti olucak (çok bişi tutacağını sanmam), bi de hızlı feribot ücreti var, o ne kadardır bilmiyorum, ido'nun sitesinden bakmak lazım kişi başı 30 milyondan fazlaya patlayacağını sanmıyorum, fazlası bana da çok gelir zaten[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yok yapmadım, planım vardı orası ayrı, budur tahminen bahsettiğin [Bu mesaj wastiee tarafından 19 July 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Nasıl heyecan oldum.Gezi bile olsa ilk kez birileri bandırma'ya geliyor paticik'ten lol ..Kendimi kaybettim bir ara özür dilerim :)[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 2gün yada 3 gün fazla fark yok sizbilirsiniz canım benim popom deil nasıl olsa[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yenikapı - bandırma hızlı feribotla 30 milyonmuş bisiklet (sürücüsü dahil), 50ye falan çıkarız yani bu yolculuktan :) hızlı feribot dışında normal arabalı vapur alternatifimiz varsa yavaş mavaş daha ucuza olur ama, vakit olayı kurtarıyosa tercih ederim ucuz olanını yani ben zaten[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 tüp, uyku tulumu filan bisikletle taşınabilir mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yo ama bisikletle şehirler arası hatta ülkeler arası hayatta yasanılması gereken zevklerdendir.. ben izmir den bodruma yapmıstım hatta yine yapardım ama izmir gelmen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bisiklet çantaları var, arka tekerleğin / ön tekerleğin yanına takılıyo ama benim var mı, yok :) bulabileceğimi sanmıyorum, ama sanırım dağ çantası kullanıcam ben, partner olacak kişiye de ayarlayabilirim bi tane belki bisiklet çantası da ayarlayabilirim, ama pek ihtimal vermiyorum ona[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sırt çantası ile taşırsın gidiş dönüşmü 30 milyonmuş ki 50 ye çıkıyo? bide çadırı kurucak güvenli yer biliyomusunuz ki?[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 istanbul-çanakkale, trakya tarafındaki yoldan bisikletle yapılacak. dönüşte aynı yoldan değil, anadolu tarafından, çanakkale-bandırma bisikletle, bandırmadan feribotla falan istanbul olacak 20-30 milyondan fazla tutacağını sanmıyorum diğer şeylerin, belli olmaz tabi, ama minimumda tutmaya çalışırım ben kendi masraflarımı yani sonuçta. kamp atıcak yer giderken belirlenir, Türkiye'de kamp alanı diye bi kavram yok, normalde kamp alanları dışında kamp atmak yasaktır, Türkiye'de yok o olay ana yoldan 1-2km içeri girip atılır yani kamp, bi çadır zaten kamp dediğin başka bişi diil, su vs yanımızda taşıycaz, satın alıcaz geçtiğimiz yerlerden [Bu mesaj wastiee tarafından 19 July 2003 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ya çok konuştum pardon limon sıkıyomuş gibi hissettim kendimi ama güvenliğiniz de önemli sanırım geceleyin hangi köşeden neyin çıkacağı yada siz uyurken ne olacağına fln bişey dşündünüzmü?[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 valla Wastiee ekipman olsa bayılırım bisiklete binmeye ama bu plan 1 haftadan az sürmez bu arada yrn tatile gidiyorum arkadaşlar hepinize ben yokken iyi eğlenceler. Wastiee planın uygulanırsa sanada iyi yolculuklar.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bu olay genelde köy yakınlarında kalarak gideriliyo hatta muglanın bi köyünde mükemmel bi kahvaltı bile hazırlamıslardı bize ama kurdu var ayısı(bu iki anlamda ;) ) giden kisiler en azından bi bıcak neyim temin etsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 insandan başka bişiden zarar geleceğini sanmıyorum durduk yere. partner arıyorum zaten şu anda, çoğul bi kavram mevcut değil yani zaten henüz :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben merkezde oturuyom olurda çanakkale merkese gelirseniz karşılarım sizi çanakkalede çok dolaşçak yer yoktur :-) haa ama olurda gelirseniz bide buluşursak falan sizi bi yere götürürüm bi tepeye bütün çannakale we çevresini görürsünüz :) manzaraya hasta kalcanızada garanti weririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bende bandırmada bekliyorum niheheh :)[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Çanakkalede Belediye is Merkezinde Portakal Kafey ugramayi unutmayin. Yardimci oluruz burada gelirseniz.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Grzly, 19 July 2003 03:24 tarihinde demiş ki: ben merkezde oturuyom olurda çanakkale merkese gelirseniz karşılarım sizi çanakkalede çok dolaşçak yer yoktur :-) haa ama olurda gelirseniz bide buluşursak falan sizi bi yere götürürüm bi tepeye bütün çannakale we çevresini görürsünüz :) manzaraya hasta kalcanızada garanti weririm :) Zuahah adama bak yok dio Koptum Amuhahaha.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar