Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Shard: Atlantic Facet: Trammel Yer: Minoc BS Shop İçeride iki NPC guildmaster ve 4 Türk, doğru okudunuz SADECE 4 Türk varız. Başka kimse yok ve çok komikti durumumuz. Sağolsun Dharma, hemen SS aldı ben de webe koydum ve thereadi açiyim dedim. Buradan görebilirsiniz. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bende bs shopun içindeydim o sırada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 işin daha da ilginci, hepimiz şans eseri oradayız, her gelen "aa selam" diyor :-) en sonunda Goodness ( sharddaki ismiyle Erkmen ) burasının nebula olmadığından eminsiniz di mi dedi, koptum, lol... tabi biraz despotluk yaptım arkadaşların fotosunu çekerken şöle durmayın, öne gelin, filan gibi :-p ama sonuç çok güzel oldu, ellerine sağlık Goodness p.s. Ivy de benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 tratorious ben :)[hline]"Do not fear, my son! Awake the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 arkadaşlar şimdi farkettim, resimde master bs olduğum da çıkmış :) çok feci şımardım walla, ünlü oldum galiba :-p[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 En karizmada ben cikmisim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 zaten senin charının saçı, sakalı ve ten rengi olayı koparıyor bonucum, o doğuştan bs :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bugun dahada kabalik olcaz insallah :) minoc bsye yakinda herkes akin etcek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 sizin yuzunuzden minoc bs zengin oloacak :-)[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar