Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şimdi ben açıkcası müziğin türlerini ayırt edemyiorum. yani heavy metal, death metal falan ayırt edemiyorum :D (rock, heavy metal, death metal, metal, punk, alternatif rock....) bunun gibi türleri açıklayıp, her tür için bi şarkı örnek verebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya tanım yapmak zorda grup söyleyim rock - ac/dc , queen vs. heavy metal - iron maiden , megadeth vs. Death metal ( black mi oluyo death mi oluyo bilmiyorum tam bende ya ) - sepultura , soulfly , marduk vs. Punk - the offspring falan alternative de auidoslave , radiohead , creed , muse vs.[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abe sen rock,punk,metali ayırt etmeyi sormussun ama onu yapmak is deil bu devirde:P gercekten ama artık 50tane metal cesidi,40tane rock cesidi.30tane punk cesidi var...:D mesela arkadas creed'e ve audioslave alternative demis ama creed(christ rock),audioslave(rock) bence... zaten bunların her sarkısı aynı turden olmayabilio... ondan bu konu cok tehlikeli her an polemige acık bir konu:P[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar