knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lvl dergisi ragnarok'uverdi acaba orjinal midir büyük bi firmanın korsan dagıtacağını san mıyorum ama bana biraz yardım ederseniz sevinirim
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 CD yi yüklüyorsun ilk ay bedava.Orjinal farketmez clienti sitesinden de çekersin.Ama yama işlemi çok uzun sürüyor bende of offf..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cdyidaha önce yükleyip sildiysem bi sorun cıkar mı peki veya daha önce 1-2 saat kullandıysam
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @knifegrinder: Oyunun kendisi bedava, korsan olması gibi bir olay yok yani. CD den oyunu yükleyip sildikten sonra bir daha kurunca sorun çıkmaz, ama elindeki cd çok eskiyse (mesela 6 aylık) sorun çıkartıyor, çünkü o sürede çok fazla yenilik oluyor, haliyle yeni bir sürümü toptan indirip kurmak daha iyi oluyor. @Malach : Patchler normalde aşırı uzun sürmez yeni bir şehir falan eklenmediyse. Böyle bir durum varsa sitesinden add-onu indirip kurmak daha mantıklı.[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 11 Eylül 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Dün akşam baktığım prepaid satılan D&R mağazaları hala geçerli değil mi?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o nu bilmemde bende 2 tane 30 saatlik var :)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Knight Online oynuyordum oyun yalan oldu.Dedim Ro ya geçeyim şimdi patch iniyor hala.Seversem direk gidip kart alacağım.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Prepaidler geçerli olmalı , 1 ay önce kullanabilmiştim[signature][hline]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Zaten sırf kredi kartı almaktan tırstığım için; bir de ününü duyduğum için RO ya başlamak istedim.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gercekten bu pact olayı baya uzun hala bi parca ilerlemedi
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bir de ilk kez yükledim cd den sanırım tüm yamaları sırayla çekecek.Belki benim sorunum ondandır.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benim sorunda daha baslamadı bile oldugu yerde ççle duruyo
James Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 firewall filan açık olabilirmi ? yada zonealarm gibi programlar filan varsa belki onlardandır. Not: Demin bende oyun açılmıyordu Start Game tuşu çıkmıyordu bazen olabiliyor belki o denk gelmiştir sanada. Patch Başlamamıştır[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] > ll Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Junior Jones > ll Complete = www.starchamber.cjb.net xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] [Bu mesaj James tarafından 11 Eylül 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cok saol ben onu unutmuştum basladı şimdi
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benim oyun 1 yıllığa yakındı şimdi hepsini toptan indiriyorum bundada bu 1 aylik bedava oynama varmi
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Eskiden 14 gün bedavaydı, sonra millet habire yeni acc açınca 7 güne indi. Eğer 7 gün sonra para ödemeye karar verirsen ek bir 7 gün de şirketten sanırım.[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 11 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar