knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lvl dergisi ragnarok'uverdi acaba orjinal midir büyük bi firmanın korsan dagıtacağını san mıyorum ama bana biraz yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 CD yi yüklüyorsun ilk ay bedava.Orjinal farketmez clienti sitesinden de çekersin.Ama yama işlemi çok uzun sürüyor bende of offf..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cdyidaha önce yükleyip sildiysem bi sorun cıkar mı peki veya daha önce 1-2 saat kullandıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @knifegrinder: Oyunun kendisi bedava, korsan olması gibi bir olay yok yani. CD den oyunu yükleyip sildikten sonra bir daha kurunca sorun çıkmaz, ama elindeki cd çok eskiyse (mesela 6 aylık) sorun çıkartıyor, çünkü o sürede çok fazla yenilik oluyor, haliyle yeni bir sürümü toptan indirip kurmak daha iyi oluyor. @Malach : Patchler normalde aşırı uzun sürmez yeni bir şehir falan eklenmediyse. Böyle bir durum varsa sitesinden add-onu indirip kurmak daha mantıklı.[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 11 Eylül 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Dün akşam baktığım prepaid satılan D&R mağazaları hala geçerli değil mi?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o nu bilmemde bende 2 tane 30 saatlik var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Knight Online oynuyordum oyun yalan oldu.Dedim Ro ya geçeyim şimdi patch iniyor hala.Seversem direk gidip kart alacağım.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Prepaidler geçerli olmalı , 1 ay önce kullanabilmiştim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Zaten sırf kredi kartı almaktan tırstığım için; bir de ününü duyduğum için RO ya başlamak istedim.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gercekten bu pact olayı baya uzun hala bi parca ilerlemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bir de ilk kez yükledim cd den sanırım tüm yamaları sırayla çekecek.Belki benim sorunum ondandır.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benim sorunda daha baslamadı bile oldugu yerde ççle duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 firewall filan açık olabilirmi ? yada zonealarm gibi programlar filan varsa belki onlardandır. Not: Demin bende oyun açılmıyordu Start Game tuşu çıkmıyordu bazen olabiliyor belki o denk gelmiştir sanada. Patch Başlamamıştır[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] > ll Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Junior Jones > ll Complete = www.starchamber.cjb.net xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] [Bu mesaj James tarafından 11 Eylül 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cok saol ben onu unutmuştum basladı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knifegrinder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benim oyun 1 yıllığa yakındı şimdi hepsini toptan indiriyorum bundada bu 1 aylik bedava oynama varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Eskiden 14 gün bedavaydı, sonra millet habire yeni acc açınca 7 güne indi. Eğer 7 gün sonra para ödemeye karar verirsen ek bir 7 gün de şirketten sanırım.[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 11 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar