ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar elinde lvl 60 char olanlar EU - BL - Alliance Onceliklidir.. nerelerde varsa Öncelikle Mage arıom ama ne varsa yazın bakalım.. fiatıda tabi :D ornek olarak Ahmet - Level 60 - Human mage - Eu- BL.. Fiat : xxx Ytl..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 50 var 60 fiyatına :o biri satıyodu ararsan..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kimmiş o bakalım oyle 50 ye 150 fln çekecekse selametle :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 up up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 afedersin de 100 milyona zaten box var 150 milyon 50 lvl bi character etmez diyosan bence git box al selametle.. // Alakam yok satanla fln.. [Bu mesaj kath tarafından 08 Eylül 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 de sanane.. box almasını bende biliyorum.. lvl 59 druid i 150 ye verdim.. keriz miyim ben ? bu 150 ye sattıgım karakteride 90 a aldım demek o da keriz.. satacak karakterin yoksa boşa post kasma.. bende bazı adamların satış mesajlarına bişiler yazmak istiyorum ama haddim.. deil.. sende fazla post kasma..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evet kerizim.. elalemın derdii bi tarafınımı ...... sana join and out bişi yok ? hadi işine bak.. özeline telimi atıom.. bi sorunun olursa ara.. ben sana keriz kereviz yedirtirim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: sana join and out bişi yok yaratıcı insan vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bak sana diyorum hakkımda yorum yapma arkadaşım.. varsa derdin ara buluşalım görüşelim.. cep telimi Pm ile attım.. beklerim vesselam..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kelimeler ytrsiz mi kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lvl 60 gnome mage.. the maelstrom da.. epic headmaster charge staff ( %0.2 drop rate) + 4 magister set parcasi... Eng+mining.. tüm trinketlerden mevcut... 250 YTL... Lvl 60 shaman BL.. 100 gold cash 4-5 set parcasi... 190 YTL[signature][hline]Altug - lvl 50 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ulaaaa ozi ne yapiyon charini sattin :) neden gene ariyon :)))[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 resh sana teklifimi attım Öm den alnaşşalım... jony walla napim bi satıom bi alıom :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tommasson ne demek istediğini anlamadım da konu ile alakalı konusursan güzel olucak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 karakterin varsa konusalım tabiki..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Gnome mage im 250 ytl dir... 3 eksik 5 fazla lafını yapmam ama öle 175 ytl falan yalan yani... char rank 6 bu arada...[signature][hline]Altug - lvl 50 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 lvl 60 druid 250 ytl ilgilenirsen PM at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 60 druide 250 vercene gel 60 mage al taş gibi 750g parası 6 magister'i devout,dreadmisk setide olcak yakında diğer itemleri biliyon zaten ;) 30 tane moonclothta var[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Darktr, 10 Eylül 2005 18:20 tarihinde demiş ki: 60 druide 250 vercene gel 60 mage al taş gibi 750g parası 6 magister'i devout,dreadmisk setide olcak yakında diğer itemleri biliyon zaten ;) 30 tane moonclothta var ben zaten lvl 59 druid i 150 ye sattım lvl 60 ı alırmıyım dark :D ya charlarınız eder o kadar da benim param çıkmaz kredi kartı borcları yüzünden sattım ztn.. sanırım 0 alıp kasıcam.. okullar açılıo cogu insan oynayamicak.. oyle kapanıp gidicene ben alim die düşünüyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 uP You ! satın yaw.. okul lar açıldı hadin okula..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar