Rush Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben 2.5 3 senedir yapıorum.benden başka yapan varmı?[signature][hline]tekrar deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ara bulursun.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mesela burda yapan bir çok arkadas war..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende ortalama 1,5 senedir yapıyorum... ara ara yaptım ama son 5 aydır devamlı yapıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 var merak etme ama 4 aydır bıraktım, tatil filan, vücut kendini hemen salmaya başlıyor :S[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 body building sux, fitness rule[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 4 senedir ugrasiyorum ama surekli degil. atakoy spor merkezine gidiyorum.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ataköy Sports Internationala mı gidion ya fiyatları nası oranın?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ciddi sekilde vucut yaptigin zaman biraktigin zaman hemen vucut saliyor kendini. O yuzden calismadan once biraz kilo vermem gerekli cunku bu ustumdeki yaglar olurda kas a fln donusurse ansizin aman allahim... Ama kilo veremedigim icin erteliyorum devamli[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 international'a gitmiyorum bilmiyorum valla fiyatlarini benim gittigim aylik 100 kagit.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ataköy kaçıncı kısım?Yeşilköy Platformda takılıom bende ordada bi ara 100 kağıttı.Baq mrk ettm Ataköyde.Bism ordaki biras küçük olduu için mrk ettm çünkü insanın boyden sonra hayvuza aatlayası gelio ya :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: gellidus, 10 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki: ciddi sekilde vucut yaptigin zaman biraktigin zaman hemen vucut saliyor kendini. O yuzden calismadan once biraz kilo vermem gerekli cunku bu ustumdeki yaglar olurda kas a fln donusurse ansizin aman allahim... Ama kilo veremedigim icin erteliyorum devamli yağlar kasa dönüşmez bunu bil... yağlar enerjiye dönüşür sende onları kullanırsın... ciddi şekilde body çalışmaktan kastın en az bir yıl ise bir yıldan sonra 1 ay ara versen ama yemen düzenli olsa hiçbir kaybın olmaz, bu süre içersinde gerekli besinleri yemen ve gerekli amino ları kullanman kaybını "0" a düşürür... ben kilo vermeden başladım zaten zamanla vücudun şekle giriyo eğer göbeğini saklamak istiosan kanat çalışman iii olur...belli zaman sonra sadece ihtiyacın olan şeyleri yediğin için yavaş yavaş yağlardan gidiyo...bu kısa bi süre değil ama sana bağlı tabi... [Bu mesaj tilki tarafından 11 Eylül 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar