Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body

Rush

Öne çıkan mesajlar

ciddi sekilde vucut yaptigin zaman biraktigin zaman hemen vucut saliyor kendini.
O yuzden calismadan once biraz kilo vermem gerekli cunku bu ustumdeki yaglar olurda kas a fln donusurse ansizin aman allahim...

Ama kilo veremedigim icin erteliyorum devamli[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Ataköy kaçıncı kısım?Yeşilköy Platformda takılıom bende ordada bi ara 100 kağıttı.Baq mrk ettm Ataköyde.Bism ordaki biras küçük olduu için mrk ettm çünkü insanın boyden sonra hayvuza aatlayası gelio ya :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 10 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
ciddi sekilde vucut yaptigin zaman biraktigin zaman hemen vucut saliyor kendini.
O yuzden calismadan once biraz kilo vermem gerekli cunku bu ustumdeki yaglar olurda kas a fln donusurse ansizin aman allahim...

Ama kilo veremedigim icin erteliyorum devamli

yağlar kasa dönüşmez bunu bil... yağlar enerjiye dönüşür sende onları kullanırsın... ciddi şekilde body çalışmaktan kastın en az bir yıl ise bir yıldan sonra 1 ay ara versen ama yemen düzenli olsa hiçbir kaybın olmaz, bu süre içersinde gerekli besinleri yemen ve gerekli amino ları kullanman kaybını "0" a düşürür... ben kilo vermeden başladım zaten zamanla vücudun şekle giriyo eğer göbeğini saklamak istiosan kanat çalışman iii olur...belli zaman sonra sadece ihtiyacın olan şeyleri yediğin için yavaş yavaş yağlardan gidiyo...bu kısa bi süre değil ama sana bağlı tabi...

[Bu mesaj tilki tarafından 11 Eylül 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...