Gordios Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Adım Samuel 25 yaşım Küba göçmeniyim İlginç Enteresan Bir Vücüda Sahibim Hem cinsime ilgim yok karşı cinsime de ilgim yok benim hiç bir cinsime ilgim yok yaradılış olarak zayıf yaradılışlıyım önemli değil her şeyim canım se.s Sevişeceğim insanı tanımak isterim o yüzden karşı karşıya gelmeliyiz ben duygularımı anlatmam gözlerimden anlamasını isterim bilgisayar çok önemli aile şart ingilizce ilk tercihim Kalbimin çiçeğini kübadan getirdim almaz mısın?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya bunu tv8de gormustum sonra internetten indirdim bir gosteriyim dedim komik geldide [Bu mesaj Gordios tarafından 11 Eylül 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yeri bura degil karalama defteri olacak o zmn
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kardeşim bak cevap atmak istemiyorsan susarsın ben arkadaşlar güLsün diye anlattım[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Altına şahan'ın imzayıda koyaydın.:D[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * [Bu mesaj Lakers tarafından 11 Eylül 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 burası forum istedigim yere istedigim cevabı atarım kurallar icerisinde ancak görüyorumki senin kurallara saygın yok pati kültüründende nispetini almamışsın bunun yeri karalama defeteri diye nazikce söylüoruz anlaman için heralde CAPSLOCK, acık filan anlatmamızmı laızm?[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHHA said: Gordios, 11 Eylül 2005 22:09 tarihinde demiş ki: kardeşim bak cevap atmak istemiyorsan susarsın ben arkadaşlar güLsün diye anlattım [signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ahahha yarılıyorum buna ya Şahan :) Adım Samuel 25 Yaşım haha süper. Bende var video'su.[signature][hline] Hö ?
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yettı artık konu dısını ııce garbage yaptınız yaaa offff buraya cop dokmeyın cok cok cok cok lutfen dedık olmadı buraya cop doken eşşektır dedık olmadı ne yazalım daha buraya cop dokenın ıcnsel organını kesıp elıne verırız fılanmı yazalım kreatıf mahalleler gıbı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @Viktor 1) "Buraya çöp atan sıkıyorsa biraz beklesin!" 2) "Buraya çöp atmayın yakalarsam yediririm o çöpleri" 3) "Buraya çöp atan Allah katında cezalandırılacaktır" 4) "Buraya çöp atan için artık bir şey yazmayacağım... herkes içimden ne dediğimi biliyordur herhalde" 5) "Buraya çöp atan namussuzdur. Salı ve cuma hariç" 6) "Çöp atma ağır konuşurum" 7) "Çöp döken şerefsizdir. Yorum yapan da" 8) "Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" 9) "Buraya çöp dökmeyin... çok çok çok çok rica..." 10) "Buraya çöp dökeni tavana asayım, smaç basayım!" 11) "Buraya çöp atan eşektir ve yasaktır" 12) "Arsaya çöp atanı severim" 13) "Buraya çöp atmak yasaktır. İnsansan anlarsın. Anlamazsan uygun bir zamanda arkadaşlarla öğretiriz" 14) "Buraya gündüz çöp dökmek yasaktır. Gece de yasaktır!" 15) "Sayın Afyonlular! Çekirdekleri ve Çöpleri evinizde de mi yerlere atıyorsunuz!" 16) "Buraya çöp döken öldürülür!" 17) "Çöp dökmek yasaktır. Bir daha olmasın!" 18) "Hey çöp dökme sakın!" 19) "Buraya çöp döken gevşektir" 20) "Buraya çöp döken hayvansa zaten hayvandır, çocuksa babası hayvandır, büyükse hayvan oğlu hayvandır."[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 20) "Buraya çöp döken hayvansa zaten hayvandır, çocuksa babası hayvandır, büyükse hayvan oğlu hayvandır." yenı sloganımız olsun ıstıyorum konu dısında[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Öne çıkan mesajlar