kam3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Adkadaslar bana önerebileceğiniz data kurtarma programı varmı paralı olsun fark etmez çok acil gerekli askeriyenin 3 senelik arsivini ucurdumda:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 zicmi$sin desem yeridir ama getdataback kurtarir tahminen sakinha hicbirsey yukleme-silme defragmentation yapma yoksa tamamen kaybedersiln...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İsallah çalışır yoksa askerlik bitmez vallahi simdi indirdim kırdım programı bakalım baska bildiginiz varsa yazın lütfen arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 www.recovermyfiles.com[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Umarım halledersin yoksa 72 yaşında askerlik biter =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Arkadaslar sen bu programlarla sonuç alamadım ( recover my files,Active @undelete,r-undelete,GetDataBack,) baska bildikleriniz varsa yazarsanğız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sON SORUM OLUCAK tiRAMİSU ADLI PDOGDAMI KULANMAYI BİLEN VARMI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eet tiramisu kullanmayi biliyorum onun icin sole bir yol oneririm bu arada tiramisu fat16,fat32,ntfs die surumlere sahip hdd handi sine uyumlu ise onu indirip kullanmam uygun olucaktir. ilk yapcagin makineye bir yedek hdd baglamak olsun daha sonra acilis disketi yada cd si ile dos a dustukten sonra programi calistirirsin zaten cok basit 2 hdd yide gostercek sen hangi hdd yi kurtarmak istiyorsan onu seciceksin daha sonra uzun bir isleme giricek bittidiginde karsina buldugu dosyalari getiricek ama muthemelen klasor isimleri sacma olarak geliyor cogu dosyanin icerigine bakarak almak istedigini oteki hdd ye kopyalarsin[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now..Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar