deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 HERZAMAN assasinler battle pri leri ezer bunu biliniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 "Asasin=Action Archer=ks isde secimini yap" kesınlıkle sacmalıyosun okcu demek ksci demekmıs :) kullanmasını bılırsen okcu assınden daha iyi -------- ben sana sole solim sorun ıcın zaten okcu oldugum ıcın defans a onem vermedım +6/10 ctin ları cıkarıp +7/12 fp giydim stat ları sıfırladım 82 yaptım.. eger sende cok dıkkat lı bir sekılde oynayabılceksen fb gir ya alırsın ya ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: sinned, 11 Eylül 2005 17:44 tarihinde demiş ki: said: Treador, 11 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki: said: sinned, 11 Eylül 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Bende bişey sorayım size bu fullplate ler hangi yaratıktan düşerler.Asas da noob olduğum için ve bundan en son aylar önce fp düşürdüğüm için hatırlamıyorum hiç ama şuan lazım :D her yaratıktan zzzz Off allahım işte adam gibi bir soru sorunca böyle lvl 50 bi noob çıkar ukalaca cevap verir .. zzz mış. Sen bu oyunda yokken lvl kasıyordum ben bu sayede lvl 67 oldum. Neyse bana adam gibi cevap vericek birisi varmı?FP düşme rate i en fazla olan yaratık lar ve lvl 30-40 arası bi asasin kesebilcekleri nelerdir? Şİmdiden teşekkürler. Golem,harpy yani orta lvlı bütün moblardan. (tabi golem kesip FP çıksın diye kimse dua etmez :) ) [signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 11 Eylül 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Why Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sory yanlis yere yazmisim :) [Bu mesaj Why tarafından 11 Eylül 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sin=ks archer=ks MAGE=KS warr.=ks bp=ks[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gülüyorum soyledıklerınıze baska birsey deıl ben 200hp sı kalmıs veya bırının nova attıgı bır adama ok atmam cunkı benım ona atım ok bana np getırmz sadece adamlara yardım etmıs olurm ---------- nden rogue lerın cogu asasian oluyor soylıyım cunkı okcuyu kullanmayı bılmıyorlar. sen eline totemic +7 aldınmı elınde +8 shard olan adamı 55 skil i ile akıllı davranırsan yatırırsın ;) 60 lwl skili ile yatıramayacagın adam yoktur ıtemlerın guzel olduktan sonra. birde bana bakarsanız asasın olmak korkaklıktır gorunmez sekılde bırıne spike town yapıyosun tek yaptın vurup kacmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bakın eğer archer lvl 65+ ise ne kaçar ne ks yapar,hatta lvl 63+ de gayet sağlam olur iyi itemlarda.Şunu unutun zaten cz de yoktur,takmayın bunu.Yeri gelir siz alırsınız 30damage vererek yeri gelir başkası alır.Bana göre ben birini 1v1 alırken başkası gelir son vuruşu yaparsa anca bu ks olabilir ama buna da fazla takılmam.Cz garip bi yerdir kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bende set +5/8 dex chitin var bunları satsam beramusta kaç para eder ? fp +7 le deişmek istiyom kimse deişmiyo satsam hılzı bi şekilde ( 15-20 dk içinde ) ne kadara satarım ve sattığım paraya fp +7 alabilirmiyim beramusta fp +7 ler 20~25m deişiyo chitin +5/8 dex o kadar edermi sizce ?[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Why, 11 Eylül 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Kac lvl bi archer olursa olsun teke tekde hicdir koca bi 0 dir bi halte yaraamaz.Adam eger gücü yeterse onu öldürür yetmezsede kacar..Archer adamin pesine takiilip kovalayamaz..Ama asasin e daldinmi bi kere ya öldürsün yada ölürsün 3.bi sık yoktur.Anca bi kac mage nowa atacakda bizim Archer da oldan ok atacak iki 500 500 vurup alcak bu kadar bundan baska bi ise yaramazlar.Devamli asasinlerin warrlerin ve magelerin arasinda yada arkasainda gezerler! Uffffff peki bana dalan ve 3 saniye sonra /town çekip yada light foot la gazlayıp giden 1000000 asas niye senin bu yazdıklarını bilmiyor. Allah aşkına zaten kafam bozuk 3, 4 gündür oyuna giremiyorum adam gibi. Bide burda saçmalıklarla uğraşmayayım. Her tür oyuncu kaçar, her tür oyuncu KS yapar. Burda önemli olan oynadığın karakterin hakkını vermektir. Eğer partimde karşı tarafın magelerini, yada BP sinin cast yapmasını engelleyip, tam kaçmak üzere olan rogue ları kuş gibi avlayıp her yönden yararlı bir eleman varsa KRAL dır benim için. Önemli olan oynamayı bilmek.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Why Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kac lvl bi archer olursa olsun teke tekde hicdir koca bi 0 dir bi halte yaraamaz.Adam eger gücü yeterse onu öldürür yetmezsede kacar..Archer adamin pesine takiilip kovalayamaz..Ama asasin e daldinmi bi kere ya öldürsün yada ölürsün 3.bi sık yoktur.Anca bi kac mage nowa atacakda bizim Archer da oldan ok atacak iki 500 500 vurup alcak bu kadar bundan baska bi ise yaramazlar.Devamli asasinlerin warrlerin ve magelerin arasinda yada arkasainda gezerler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 11 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bende set +5/8 dex chitin var bunları satsam beramusta kaç para eder ? fp +7 le deişmek istiyom kimse deişmiyo satsam hılzı bi şekilde ( 15-20 dk içinde ) ne kadara satarım ve sattığım paraya fp +7 alabilirmiyim beramusta fp +7 ler 20~25m deişiyo chitin +5/8 dex o kadar edermi sizce ? , +5/8 chitin +1 22mil +5 i 30 mil den koy cunki +5 kimse almaz :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tmm b1 açılsın koyacam :) bide 60 lvl de restat ne kadar ? (60 dan 59 a düştüm bişey farkedermi ? )[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 11 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bende set +5/8 dex chitin var bunları satsam beramusta kaç para eder ? fp +7 le deişmek istiyom kimse deişmiyo satsam hılzı bi şekilde ( 15-20 dk içinde ) ne kadara satarım ve sattığım paraya fp +7 alabilirmiyim beramusta fp +7 ler 20~25m deişiyo chitin +5/8 dex o kadar edermi sizce ? Alırsın 5/78 40 civarı gidiyor normalde ama satacak adam bulamazsın. :) 2 saattir +10 mp earring i satamadım soran bile olmadı. Kimse online değil şu an.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tmm b1 açılsın koyacam bide 60 lvl de restat ne kadar ? (60 dan 59 a düştüm bişey farkedermi ? )[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fark etmesi lasım ama ÇOK para onu bil 20 ye yakındır :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
real__touch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bence sen hiçbişey yapma gel dieze sattın bizi :)[signature][hline]server=diez name=real__touch clan=boss np=5xxx job=shadow vain lvl=6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar