Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paper assasin or normal assasin.. ??

JustGiveMeUrNp

Öne çıkan mesajlar

beyler bu konu hakkında bi kaç sorum var ben yeni lvl 60 rogue aldım beramusta üzerinde sadece set +5/8 dex chitin var :(:(:( size bi kaç sorum var +7/12 dex fullplate fazla zorlanmadan yaptım 2 tane pad ve bot neyse sorularımı sorayım..
1.+6/10 dex set chitinmi daha ii +7/12dex set fullplate mi ? (yani paper mı daha iyi normalmi ? )
2.fullplate assasinler hp ye en fazla kaç veriyo ?
3.+6 fullplate le +6 chitin arasında ne kadar defans fark var moradonda biraz gezdim bulup arasındaki farka bakmak için ama bulamadım lag vardı ztn biraz fazla dolanmadım

[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold)
Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold)
Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active)

[Bu mesaj JustGiveMeUrNp tarafından 11 Eylül 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj JustGiveMeUrNp tarafından 11 Eylül 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1. 82 hp full plate sin.bn full plate im gauntlet hariç tum fp leri +7/12 ya da +6/10 yapcan eldiveni +6/10 chitin alcaksın ..

3. soruu bilmiorm ama çok bi defans yok eger para dert diil diorsan 94 hp ver shell al o defans ı toparlar :D

p.s: full plate ol chitin e o kadar para yedirme :D [signature][hline]Nick:Treador
lvl:5x
np::D
Clan:ExCise
+8 bow dusurdum sevindirik oldum :D

[Bu mesaj Treador tarafından 11 Eylül 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadariyla paper asasinlerin hp si =82 yada 84 bu giydigin armorun health ihtiyacina göre isde bakarsin..+6 10 citin giydigin zaman sadece havan olur.Ama +7 12 fp giyersen etkilyici bir assasin olma yolunda gidersin.Tavsiyem fp dir.Cünkü asasin ataccker der baska carlar gibi mesela warr gibi defans da kalip savunmaz..Bu nedenle zaten karsindakini öldürdün öldürdün öldüremedin o seni öldürür..Bunun icinde asasinlerin vurdugu damageler yüksek olmali +7 fp is better than +6 chitins :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JustGiveMeUrNp, 11 Eylül 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
nie eldiveni chitin alcam ??

because hp n ona yeter :D

p.s : para bulunca +7 fp gautlet yapma +7 chitin gautlet alll o daha iyi :D[signature][hline]Nick:Treador

[Bu mesaj Treador tarafından 11 Eylül 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Treador tarafından 11 Eylül 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeAx, 11 Eylül 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
said:
tovucu, 11 Eylül 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
Oyunda oLan yüce insan :)

yavaş :) teke tekde alamadığım asesin yoktur ( ben battle priestim ;) malice - parasit - kendimede 960 buff :D )

ve mirage +6 mın o güzel magnum tadı cuçuktaki şekli bulan kafasına yiyo anlicaaan :D

Alaka ?

mana vermis degilim dedigin lafa vallaha[signature][hline]Name:tovucu
Level:57
Clan:Yeni Clan Aranıyor
Paper Mage Flame/Ice
Srvr:Beramus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JustGiveMeUrNp, 11 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
beyler bu konu hakkında bi kaç sorum var ben yeni lvl 60 rogue aldım beramusta üzerinde sadece set +5/8 dex chitin var :(:(:( size bi kaç sorum var +7/12 dex fullplate fazla zorlanmadan yaptım 2 tane pad ve bot neyse sorularımı sorayım..
1.+6/10 dex set chitinmi daha ii +7/12dex set fullplate mi ? (yani paper mı daha iyi normalmi ? )
2.fullplate assasinler hp ye en fazla kaç veriyo ?
3.+6 fullplate le +6 chitin arasında ne kadar defans fark var moradonda biraz gezdim bulup arasındaki farka bakmak için ama bulamadım lag vardı ztn biraz fazla dolanmadım

Özetle paper asas sadece 3 beş paper mage keser.

Ama paper Archer yapıcam derseen başka konu acaip sağlam vuruyorlar. Hep geride kaldıkları içinde fazla def. ihtiyaçları yok.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Sosyal ağlarda paylaş

çok mana yiyolar bide ben öyle sevmiyom yani adamlara dalmak vuruşmak istiyom anladın ? :D öyle uzaktan at kaç ona buna ks yap sevmiyom öyle adamın peşinden kovalıycan spike thrust combo yapacan onları seviyom ben :-) bu arada nynaeve benim aldıım assasinin adı :Sacrifice: tanırsın belki :)[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold)
Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold)
Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active)
Sosyal ağlarda paylaş

tam paper yani full dex sin hiçbişi yapamaz full plate yani yarım paper sin o kadar diil ayrıca normal bi sin e gore 22 dex avantaj hiç fena diil

normal sin: +6/10 full chitin +9 takılar
full plate sin: +7/10 fp +7/10 chitin gaunt. +9 takılar 22dex :D[signature][hline]Nick:Treador
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinned, 11 Eylül 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Bende bişey sorayım size bu fullplate ler hangi yaratıktan düşerler.Asas da noob olduğum için ve bundan en son aylar önce fp düşürdüğüm için hatırlamıyorum hiç ama şuan lazım :D

her yaratıktan zzzz[signature][hline]Nick:Treador
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Why, 11 Eylül 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
Archer=KS

zaaten ks bi archer skilli hic sevmem :)

Lvl 65 paper archerdan en dandik bowla 1000 dmg yediğinde ona söyle KS yapma diye. :)

Oyunda CZ de ks yapmayan karakter yoktur. Herkarakter KS yapar.

100 lerce defa başıma geldi blizzard attım en az 3-4 kişi yavaşladı, super nova attım ortalama 700dmg adam başı, arkasında elimde ne varsa çaktım 1 kişi bile alamadan 60+ bir warrior geeldi hepsini yatırdı. Bu ks mi hayır tam terside olabilirdi. Adamın yumuşattıklarını ben bir nova ile affiyetle alırdım aşağı.

Özetle CZ' de KS olmaz[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Sosyal ağlarda paylaş

onune gelen arc a ks cı dio nedennı soleyın bence magler daha kscı ben adamın hp ı bitirmısım arkadan bi mage gelır ortya catırt bi nova benım adam yalannnnnnnnnnnnnnnnnn ben adamı kesmısım arkadan sin gelır stelahtle tak bi spike benım adam yalannn arkadan bir bp gelir bir mirage tık benım adam yalan archlar ks ci diilkdir ama ks yapmak isterlerse çokta guzel yaparlar muhim olan adamın ks yapmak istemesı yada ıstmemesi aranızda kım cz de 200 hp si kalmıs bir adama attack vermez onu solesin ???????????????
Sosyal ağlarda paylaş

said:
klk, 11 Eylül 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
onune gelen arc a ks cı dio nedennı soleyın bence magler daha kscı ben adamın hp ı bitirmısım arkadan bi mage gelır ortya catırt bi nova benım adam yalannnnnnnnnnnnnnnnnn ben adamı kesmısım arkadan sin gelır stelahtle tak bi spike benım adam yalannn arkadan bir bp gelir bir mirage tık benım adam yalan archlar ks ci diilkdir ama ks yapmak isterlerse çokta guzel yaparlar muhim olan adamın ks yapmak istemesı yada ıstmemesi aranızda kım cz de 200 hp si kalmıs bir adama attack vermez onu solesin ???????????????

archer = sin = mage = warr.= priest (bp)= ks

ancak rogue= np :D[signature][hline]Nick:Treador
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackBox1, 11 Eylül 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
said:
Why, 11 Eylül 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
Archer=KS

zaaten ks bi archer skilli hic sevmem :)

Lvl 65 paper archerdan en dandik bowla 1000 dmg yediğinde ona söyle KS yapma diye. :)

Oyunda CZ de ks yapmayan karakter yoktur. Herkarakter KS yapar.

100 lerce defa başıma geldi blizzard attım en az 3-4 kişi yavaşladı, super nova attım ortalama 700dmg adam başı, arkasında elimde ne varsa çaktım 1 kişi bile alamadan 60+ bir warrior geeldi hepsini yatırdı. Bu ks mi hayır tam terside olabilirdi. Adamın yumuşattıklarını ben bir nova ile affiyetle alırdım aşağı.

Özetle CZ' de KS olmaz

millet kafasına takmıs arc ks cidir yapıcak birsey yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Treador, 11 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
said:
Bende bişey sorayım size bu fullplate ler hangi yaratıktan düşerler.Asas da noob olduğum için ve bundan en son aylar önce fp düşürdüğüm için hatırlamıyorum hiç ama şuan lazım :D

her yaratıktan zzzz

Off allahım işte adam gibi bir soru sorunca böyle lvl 50 bi noob çıkar ukalaca cevap verir .. zzz mış.
Sen bu oyunda yokken lvl kasıyordum ben bu sayede lvl 67 oldum.
Neyse bana adam gibi cevap vericek birisi varmı?FP düşme rate i en fazla olan yaratık lar ve lvl 30-40 arası bi asasin kesebilcekleri nelerdir?
Şİmdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinned, 11 Eylül 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
said:
Treador, 11 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
said:

her yaratıktan zzzz

Off allahım işte adam gibi bir soru sorunca böyle lvl 50 bi noob çıkar ukalaca cevap verir .. zzz mış.
Sen bu oyunda yokken lvl kasıyordum ben bu sayede lvl 67 oldum.
Neyse bana adam gibi cevap vericek birisi varmı?FP düşme rate i en fazla olan yaratık lar ve lvl 30-40 arası bi asasin kesebilcekleri nelerdir?
Şİmdiden teşekkürler.

her yaratıktan aynı oranda ama lard orc tan da çıkar samma dan da grrrrrr.....[signature][hline]Nick:Treador
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...