HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 http://www.knightempire.com/server/stats.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yeni mi anladın ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 anca serverları gorebılıosun baska bişi yapamassın serverlar izleyerek yetineceksin kafandan oynuacaksın yaneeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oynama daa ii[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Xigenon 1 e saat 20 de girdim bi savaş olmuş ve karus invade yapıyo ben el moradım karuslardan sadece 4 kişi var :) hepsii ünlü ve saalam olmak üzere iki warrior 1 assas ve bir mage biz ise 4 kişiyiz :) adamlar npc kestiler 1 saat boyunca 5 kere karşılaştık olay bu yani serverların hali böyle :) bu arada oyuna 15 dakika bekleyerek girdim invade sonunda moradona geerken dc oldum içler acısı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 +1 * 1000. postunu atar *[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 biraz öle denebilir yaa bu oyun anca 1 hafta sonra düselir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 En geç yarına düzelir bence...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 belli olmas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar