quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya tutup da barda veya cafede okicak halim yok ya :) sakin bi yer diye tercih ettim. he parkta botanik parka gidicem. ankara çankayada. ayrıca oyle senin duşundugun gibide okicak degilim kopardın beni :))) ben duygu adamıyım.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Angelica, 19 July 2003 02:39 tarihinde demiş ki: ...duygular mısralarda mısralarda aklında hepsini bi anda harcama... Nel af ama! :D[hline]Save me from the nothing i've become... [Bu mesaj -xception- tarafından 19 July 2003 07:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 angelica gerçekten sevdim bu lafını :tebrikz:[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 güzelmiş şiirin bence sen onun için birşeyler ifade ediyorsundur sadece o senin için değildir yani bide onun bakış açısından düşün diyiyim öyle rahatlarsın kendini kendin gibi düşünme sanki başkası seni düşünüyormuş gibi düşün neler iifade ediyorumdur birisi için vsvsvs.. o zaman birazda olsa rahatlarsın gerçekten ben bazen bu yöntemi deniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Jadelith, 17 July 2003 21:57 tarihinde demiş ki: said: Mumu, 17 July 2003 17:39 tarihinde demiş ki: daha zevkli deilmiydi kızlarla dalga geçmek , bağırıp çağırmak yürüyüo gitmek sallamamak kafaya takmamak durup dururken ayrılıp şaşırtmak bi yere çağırıp gitmemek onunla konuşcağına dur bi diyip arkadaşlarınla ilgilenmek yada oyun oynamak daha zevkli deilmiydi sorarım size? bunları cidden yaptınmı? heh. ben olsam utanırdım adam foruma yazmış.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. utanılıcak bişey yapmadımki? onlar sizi bok gibi bırakınca ayıp olmuyorda ben yapıncamı oluyo? çokda zevklidir denesenize ben 2 senedir uzağım bunlardan kız arkadaşımı köpek gibi seviyorum ama buda bana ceza işte.. o kadar kızla oynarsan ahını alıyosun hepsinin.. güzel walla .. hatta çok pis trip yedim az önce kız arkadaşımdan birazdan köpek gibi gidicem ayağına.. buyrun işte.. bumu güzel? eh..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar