klk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kımseye guvenmıyeceksın bu oyunda adamla takas yapalım dedik neyse adam ıd yi verdı bakım dedim bole ıd yok die bide adam 2 saat ben delıkanlı adamım anamın babamın ustune yemın filan dio alayı serefsiz olmus bunların gerci bende msnı patlattım adamın gıcıklıgına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben murat dıye elemanla tanıstım ben guvendım cocuga oda bana guvenıyo bakalm yarın rom verıcem ona oda cypherda 300m vermesse gıdıcem memleketıne :) :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cypherda mı :) rol warsa bana wersene bana lazım walla[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bana 10 m verseniz yeter Skill sıfırLıyacam Borcum oLsun Çalışır Öderim : o) HesapLama ettim FLameye 47 İceye 9 Lr 24 lvl 51 de normaLe Dönüor Herşey Zaten 45 ten 49 kadar kuLLanıLacak SkiLL yok En iyiSi böLe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phyton Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Daha 1 hafta olmadı. Bir forumdan GameHacker isimli bir çocuktan karakter satın alacaktım. 51 lvl Mage. 80M Coin + Chitin Helmet. İnsan zannettim parayı önce verdim. Sonra iki saat uğraştırdı ve vere vere 21 lvl büyücü acc verdi. Aynı gece MSN ve hotmail emailllerini aldım elinden. Ertesi gün yalvarmaya başladı gelip. Benim param yoktu, Mage karakterim ile şu an oynadığım karakterim aynı accountun içinde idi diye. MSN i geri istiyordu. Tabi vermedim. Parayı verirsen veririm demiştim ses yok hala. MSN : [email protected] . Forumlardan araştırma yaptım. Daha bir çok kişiyide hacklemiş(gerçi ÇALMIŞ demek daha doğru) ve dolandırmış. [email protected] mailine sahip birde arkadaşı ver suç ortağı...[signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 48 - %20 Job: Rogue Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya ben bişi sorcam bi adam benim msnmide kırmış hatta bugün girip arkadaşlarıma ağza alınmıcak küfürler etmiş şifremi deiştirmiş o giriyo ben giremiyom yardım edermisiz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Pazar alanı kalksa artık iyi olacak,saçma sapan tipler gelip kandırıyor buradaki insanları. Tanımadığınız insanlardan lütfen no yapmak alışveriş.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Elden yapcaksın öyle işleri diğer türlü sittin sene charı alamazsın :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yakında bunlar elden yaparken char ı aldıktan sonra adamın parasını gasp yapıp kacarlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar