Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kac grup (sesi iyi olan vokal tercihtir ) onerin bana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana bır kac death veya Thrash metal grubu onerebılırmısınız..Sole bılmedıgım bır kac tane soylersenız cok ıyı olur yaw..Aynı seylerı dınlemekten bıktım..Ozellıle vokalın sesı guzel olan ve erkek olan bıldıgınız guzel gruplar varsa soleyın pls sıkıldım bari sarkı dınlıyım..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
Soul Sacrifice (melodik death metal), False In Truth (death metal), ElectruCute (thrash metal), Sınıf 64 (thrash metal), Crossfire (speed thrash).

Bu grupların hepsi Türk gruplarıdır ve çok kaliteli gruplardır. ElectruCute'un demosuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınıf 64 ve False In Truth'un albüm veya demo kaydı mevcut değil. Soul Sacrifice'ın piyasada Stranded Hate adında bir albümü var. Crossfire'ın da piyasada bir albümü bulunuyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Kayıtları pek ii diil ama Electrocute guzel grupmus begendım cıdden:=)..Saol..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
imperanon oneriyorum ben herkese, son zamanlarda dinledigim en saglam gruplardan birisi.

power muzik uzerine brutal vokalli muzik yapiyorlar.

ps: jester'in hastasiyim.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
  • Yeni Oluştur...