wallcanes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 doğum tarihlerini bilmeyenlere bir şans doğdu artık şifreler ve doğum tarihleri maile atılıyor fakat bende bir sorun var ben doğum tarihimi bilmiyorum ve mail adresi bölümü boş bende ne yapmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oyunda sayfanın altında uye gırısı yapcan sora asadan edit meil yapacn yenı mail adresını gırcen hersey bu kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 deiştirirken doum tarihini istiyo ;)[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero [Bu mesaj JustGiveMeUrNp tarafından 09 Eylül 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallcanes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ewt deiştirirken doğum tarihi istiyor... yapcak bişi yok hergün 365 gün girsem 10 günde bulurum herhalde doğum tarihini lvl 62 char var yazık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: wallcanes, 09 Eylül 2005 10:57 tarihinde demiş ki: ewt deiştirirken doğum tarihi istiyor... yapcak bişi yok hergün 365 gün girsem 10 günde bulurum herhalde doğum tarihini lvl 62 char var yazık olmasın azuhahahaha denicen hergün yani :D abi git uraşılırmı yaa.[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o zamn bana soyulmus doum tarihi olmadı ıcın bırakılmıs adresler soylıyın ben hepsını bulim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1x2x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: wallcanes, 09 Eylül 2005 10:51 tarihinde demiş ki: doğum tarihlerini bilmeyenlere bir şans doğdu artık şifreler ve doğum tarihleri maile atılıyor fakat bende bir sorun var ben doğum tarihimi bilmiyorum ve mail adresi bölümü boş bende ne yapmam gerekiyor Bu işLemi gercekleştirmek için ne yapmamız gerekiyor. biraz açıklarmısın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1x2x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 peki cevap verebilecek yokmu bu konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 benimde kolay şifre yüzünden charım gitti ne emaili biliyorum nede dogum tarihini hepsini sallamıstım ne olcak bu halım bılemıyorum. merak ettıgım aynı durumda olanlar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 aha buldumda yollamadı hala [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 09 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hasmes nerden yolluyoruz açıklama yaparmısın[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu konu hakkında bir basın toplantısı yapıcaz gazeteci arkadaşlarla ozamana kadar bir açıklama yapamayacagım kusura bakmayın. forgot your password? diye bi olay var siteye login olma yerinde ordan yollanıyomuş sözde ama gelmedi hala mail fln.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yok mu aynı sorunu yasıyan tek ben miyim ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dogum tarihi gelmiyormuş sadece şifre geliyor.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar