OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Evet saatlerdir yama çekiyordu şu dosyaya geldi; "Getting 2004-06-16gdata_g.gpf file" ve sonra takıldı duruyor orada.Exit e mi basmalıyım yoksa ne oldu? Ayırca yama arabirimini kapatsam sonra yeniden mi başlar yoksa kaldığı yerden mi devam eder.Sağolun.[signature][hline]Too Many Users Are Logged In..
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Off saatlerdir bekledim.Şimdi de; "Failed to get (yukardaki dosya)" dedi......Çözüm? Yeniden saatlerce yama mı bekleyeceğim.[signature][hline]Too Many Users Are Logged In..
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sana tavsiyem oyunun son full sürümünü çekip, yamalar ile falan uğraşmaman.www.euro-ro.net adresinde iştemci bölümünde bulabilirsin. 8.2 şu anki full sürümüdür.[signature][hline]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Pfff saatlerdir bekledim inecek diye yama...Neyse sağol kaç mb civarındadır 8.2? Ayrıca ilk ay hala ücretsiz mi?[signature][hline]Too Many Users Are Logged In..
jagd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 742 Mb bildiğim kadarıyla ve ilk HAFTA ücretsiz (dergilerin verdiği cd leri bilmiyorum onlar 1 aymı değilmi?) şimdi aklıma geldi düzeltiyorum eğer elinde 8.1 client varsa patch'i indirip kısa yoldan halledebilirsin http://www.euro-ro.net/client/download/ [Bu mesaj jagd tarafından 11 Eylül 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar