Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neyi Bekliyorlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar serverlara sabahtan beri giremiyorum cogu insan gibi.. göstergeler dibe vurdu herkes cıkıncamı restart atıcaklar servera anLamıs degiLim dogrusu.. Kimseninde sabrı kaLmadı[signature][hline]Name:tovucu
Level:57
Clan:Yeni Clan Aranıyor
Paper Mage Flame/Ice
Srvr:Beramus
Mesaj tarihi:
Oyun daha yeni beta da yapsalar testte yapsalar oyun yeni anlayın... 1-2 hafta sonra cillop gibi olur:D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum
What do you do?
Yat the u you do
Mesaj tarihi:
bekLeyip 1 2 hafta sonra acsalardı ne kaybederlerdi ?bence kusursuz bir yeni versiyonla cok sey kazanırlardı gibi geliyor simdiye kadar 2 lvl atmalıstm ben ke nin bana kaybettirdigi zamanLa .. haklı degiLmiyim ? bence KE kimseye yaramadı.. sadece herkes istiyordu onlarda vereLim oLsun bitsin dediler herkes mükemmel olcak cok sey fark edicek zannediyordu ne fark etti_ oyun dahamı cizgi film ce oLcu ? dahamı katlnılmaz haLe geldi ? ben gercekten oyundan sogudum server varmı diye denemek biLe geLmiyor icimden..[signature][hline]Name:tovucu
Paper Mage Flame/Ice
Mesaj tarihi:
said:
tovucu, 11 Eylül 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
bekLeyip 1 2 hafta sonra acsalardı ne kaybederlerdi ?bence kusursuz bir yeni versiyonla cok sey kazanırlardı gibi geliyor simdiye kadar 2 lvl atmalıstm ben ke nin bana kaybettirdigi zamanLa .. haklı degiLmiyim ? bence KE kimseye yaramadı.. sadece herkes istiyordu onlarda vereLim oLsun bitsin dediler herkes mükemmel olcak cok sey fark edicek zannediyordu ne fark etti_ oyun dahamı cizgi film ce oLcu ? dahamı katlnılmaz haLe geldi ? ben gercekten oyundan sogudum server varmı diye denemek biLe geLmiyor icimden..

dediklerine katılmamak yani haksızlık olur haklısın tabiki oyun 0-6 arası bebeler için olmuş zaten:D:D adamlar fazla tepki görmüşlerdir ondan bir an önce sürmüşlerdir. Bizler oyundayken veya oyuna girmeye çalısırken adamlarda oyunun buglarını vs. düzeltiyorlardır bilemiyorum:([signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum
What do you do?
Yat the u you do
Mesaj tarihi:
ama onlLine olan gene bi kitLe var serverı kapaLı tutmaLarı gerek serverlar online mıs gibi gösteriyorlar ben o zaman daha fazla delleniyorum :D oynayanlar olduklarını biLdikce.. yada bizimde girmemizi saglasınlar[signature][hline]Name:tovucu
Paper Mage Flame/Ice
Mesaj tarihi:
abi adamlar işte hataları düzelttikleri için bir kitleyi oyuna sokamıyolar işlerini daha çabuk düzeltmek için hatalar filan düzelince herkez rahatca oynunu oynuyacak tabi ne zmn oynanır??:(:(:( Ömrümü yedi bu KE yaa[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum
What do you do?
Yat the u you do
Mesaj tarihi:
Boşver ya yarın okullar acılıo ke gelmeseydi 59 oLurdum ben .. zaten oyunu tam çizgi film vari yapmıslar karakteri ya satarım yada birisine veririm UO ya devam ya :D[signature][hline]Name:tovucu
Paper Mage Flame/Ice
  • Yeni Oluştur...