Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Oh oh okullar açılıyor dimi güle güle canıms,bay baysss,mucks çok özlicem sizi inanın böle gözlerim yollarda kalcak falam o derece yani. Hadi kib öpüyorummm.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hadi baddalım hadi canım okullar açılıo başarılar dilerim sana k.e oynama sakın derslerini ihmal etme tmm mı abicim arada gel cafeye özletme kendini ama k.e den uzak dur malum derslerini etkilemesin :D:D:D[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehhehehe :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bende 16 yaşındayımda şu buzinin ve onu gibi konuşan insanların sözleri hoşuma gitmiyo okullar açılıyo ks bitçek diyonuz zaten ke nin haritaları dev gibi üstelik aoe yok nereye ks yapçaklarki lag bitçek diyosunuz orda haklısınız ama bu lag 15- yaş deil 10-yaş benim kardeşim daha ilkokul 1.sınıfa gidiyo o bile oynuyo hatta 43 mage i var :D cafede hele acayip fazla velet var neyse salla bütün okullu patilere başarılar ke cilerede başalrılar lagsız kssiz ooh mis gibi biz tadamadık siz tadın öyle ke nin zevkini :-)[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 provoke yoksa tektek vururuz kafana takma yine aoe ölmez ks de olmasa:)[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Zaten bişey olsa direk benden buluyosunuz,günah keçisi olduk,korkudan kimseye bişey yazamıuyorum valla, Benim azımdan ks lafı bile çıkmadı bidaha okurmusun :) Ayrıca yaş olayına girmem,15 den yukarı olsun,efendi olsun yeterli benim için.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zaten buzide ayrım yapsa muhattap olmaz yazdığına göre ayrım yapmıyor ;)[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ( bu topic ten sora okulu topluca bırakmaya giderler ) :lol: meb paticiği kapatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Lucifer baba senin kafedemi bu baddal :D abi kafeye yaş sınırı koyarmısın pls :D şikayet edicem seni emniyete.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya benim cafedeydi takılıodu eve aldı kurtulduk:D:D:D[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar