BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Evet beyler yarın okullar açlıyo ben her şey için bütün patiye teşekküre edip herkese başarılar diliyorum elvada pati bidaki yaza görüşürüz :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet yarın rüya bitip kâbus başlıyor şimdiden geçmiş olsun[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ne cüsel okullar açılıyor elvada LAG :lol::D:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hadi canım güle güle.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 offf artık KO ya eskisi gibi giremiyecem :( :( :([signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sanada elvada banada elvada artık savaslara gelebılır sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 baddal adamını seve seve alabilirim :D:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 100dolar alıyım :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 baddal bak babanı çaırırsam görürsün dolarları :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1 dolara anlaşalım okulda bişiler alırsın :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamTurk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yanlış anlamayın beylerde bi bakımada iyi oluyo 15 yaş altından komple kurtuluyoruz ks yapan coluk cocuklardan lafım size diil....[signature][hline]http://www.tekmp3.com Herşey KO İçin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oh be lag ks sorunumuz düzelecek gibi geliyor . ya$asin okullar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ks yapan sade çocuklarmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben 14 yasındayım kser deilim ama yınede benden kurtulmazsınız gunde 1 saat oynucam :) :) :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hala ks yapanlar var demek hakkaten ilginç.Akıllarına esince yüksek lvl li sağlam elemanlarda yapıyor ama gıcığına yada inat üzerine ama kolay exp kazanim diyerekten ks yapanlar hala varmı ya?[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamTurk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi ağırlık coluk cocuk oyunda ben gördüm ya her int. cafeye girişimde 11-12 yaşındaki cocuk counter-strike'tan sıkılmış oturmuş KO oynuyor rasgele kesiyo kurallar filan umrundamı sanki[signature][hline]http://www.tekmp3.com Herşey KO İçin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: pisikopat_5, 11 Eylül 2005 12:53 tarihinde demiş ki: ben 14 yasındayım kser deilim ama yınede benden kurtulmazsınız gunde 1 saat oynucam :) :) :):) aynen :PPPP yas olarakta saat olarakta kurtulamama konusundada :DD[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Destruction, 11 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: oh be lag ks sorunumuz düzelecek gibi geliyor . ya$asin okullar ! unuttugun bişey war artık aoe harppyde yoq :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 milli egitim bakanligina dilekce gondericem.. okullari yazinda kapamasinlar.. hatta gece okulu acsinlar.. okusun cocuklar nonstop.. educated people oo yeah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: madnmad, 11 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki: milli egitim bakanligina dilekce gondericem.. okullari yazinda kapamasinlar.. hatta gece okulu acsinlar.. okusun cocuklar nonstop.. educated people oo yeah :D höst oha okadarda değil :-O [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 11 Eylül 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 siz de bizi yaptınız pale[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benden de byby ben de okula :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 haydi kızlar okula :P bizede diyecekler haydi paticik okula :) GM ler taktir getirene 10m exp veriyomuş ii calısı ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 BÜTÜN PATİLER TOPLANDIK TOPLANDIK TOPLANDIK SONRA NE DEN YIPRANDIK YIPRANDIK YIPRANDIK :) biz okula giderken hopladık hopladık hopladık sonra cafe d yıprandık yıprandık yıprandık :D:D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: madnmad, 11 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki: milli egitim bakanligina dilekce gondericem.. okullari yazinda kapamasinlar.. hatta gece okulu acsinlar.. okusun cocuklar nonstop.. educated people oo yeah :D puhahha koptum abi süpersin harbidende şu anda yanımda bi velet(muhtemelen 3. sınıfa filan gidio) herkesin wormdan dusurdugu stiletoyu +8 yapmaya calısıo(ve o oyunda olmasına rağmen ben giremiyorum :hrr:[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar