Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elvada Pati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet beyler yarın okullar açlıyo ben her şey için bütün patiye teşekküre edip herkese başarılar diliyorum elvada pati bidaki yaza görüşürüz :D[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage
Mesaj tarihi:
yanlış anlamayın beylerde bi bakımada iyi oluyo 15 yaş altından komple kurtuluyoruz ks yapan coluk cocuklardan lafım size diil....[signature][hline]http://www.tekmp3.com

Herşey KO İçin :P
Mesaj tarihi:
Hala ks yapanlar var demek hakkaten ilginç.Akıllarına esince yüksek lvl li sağlam elemanlarda yapıyor ama gıcığına yada inat üzerine ama kolay exp kazanim diyerekten ks yapanlar hala varmı ya?[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................
Mesaj tarihi:
abi ağırlık coluk cocuk oyunda ben gördüm ya her int. cafeye girişimde 11-12 yaşındaki cocuk counter-strike'tan sıkılmış oturmuş KO oynuyor rasgele kesiyo kurallar filan umrundamı sanki[signature][hline]http://www.tekmp3.com

Herşey KO İçin :P
Mesaj tarihi:
said:
pisikopat_5, 11 Eylül 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
ben 14 yasındayım kser deilim
ama yınede benden kurtulmazsınız gunde 1 saat oynucam
:) :) :):)

aynen :PPPP yas olarakta saat olarakta kurtulamama konusundada :DD[signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage Flame/İce
Level: 53
Clan: Online2
Server: Beramus
Np:1.3K

Mesaj tarihi:
said:
Destruction, 11 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
oh be lag ks sorunumuz düzelecek gibi geliyor . ya$asin okullar !

unuttugun bişey war artık aoe harppyde yoq :)
Mesaj tarihi:
said:
madnmad, 11 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
milli egitim bakanligina dilekce gondericem.. okullari yazinda kapamasinlar.. hatta gece okulu acsinlar.. okusun cocuklar nonstop.. educated people oo yeah :D
höst oha okadarda değil :-O

[Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 11 Eylül 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
BÜTÜN PATİLER TOPLANDIK TOPLANDIK TOPLANDIK SONRA NE DEN YIPRANDIK YIPRANDIK YIPRANDIK :) biz okula giderken hopladık hopladık hopladık sonra cafe d yıprandık yıprandık yıprandık :D:D[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage
Mesaj tarihi:
said:
madnmad, 11 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
milli egitim bakanligina dilekce gondericem.. okullari yazinda kapamasinlar.. hatta gece okulu acsinlar.. okusun cocuklar nonstop.. educated people oo yeah :D

puhahha koptum abi süpersin harbidende şu anda yanımda bi velet(muhtemelen 3. sınıfa filan gidio) herkesin wormdan dusurdugu stiletoyu +8 yapmaya calısıo(ve o oyunda olmasına rağmen ben giremiyorum :hrr:[signature][hline]Char:_FR_
Server: Beramus
Lvl: 57
Clan: Eagles
  • Yeni Oluştur...