Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet bugün saat 9'da bulgarlarla karşılaşıyoruz bakalım milli takımın performansı nasıl olacak?!??!?![signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bulgarlarda 2.22 lik zenci bbi oyuncu vardı oynayacak mı acaba[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ilk macı kazandık 6 sayı farkla yendik bulgarları yarın daukrayna ile var[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tüh kaçırdım ya.hedo falan kaç sayı attı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende izlemedim skytrk veryo macları evde yoktum ama ibo sanırım en skorermiş[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tekrari cnn turkteydi (son dakkalari aslinda hala yayinlaniyor) rezalet bir ikinci yari oynamisiz, hatta oynamisiz lafi iltifat olur zira ortada bir oyun yok ikinci yarida...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şu anda 2.macımız var[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hangi kanalda[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 cnnturk +skytrk 2de veryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ukrayna74-turkıye96 bitti fransayıda yeneriz bence[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 turnuvanın adını yazabilen varmı?:p[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu arada bu turnuvada denenmek üzere Frederic Weis takıma katılmış.Bundan pek bişe anlamayabilirsiniz ama Vince Carter'ın altında kalan 2.18'lik dev dersem gayet iyi anlaşılır :) Fransa'ya nolursa olsun çok yararlı olur.Fransa şu anda felaket bi potaaltı sorunu var.Ve ilaç gibi olabilir.Johan Petro'da niye oynamaz anlamam...[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 'limoges' turnuvasının son macı bugun şu sıralar oynanıyo fransa-turkıye karsısında baya bi farkla onde gidio 2 yarı işllah ii olur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 fransa bizimkileri doguran gorevlilerin hatrini soruyor su an ilk yari 38 (tam kacti fransa hatirlamiyorum)-18 mi ne oyle bitti... 18 sayi ne demek bir yarida ya[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 tek kelimeyle s.çıyoruz[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 takımda ibo eksiklıgı cok hissedilio(bu lafı da kendisine de hiç sevem ama ) bir oyuncunun eksikligi bu kadar takıma yansımamalı bence[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 3. çeyrekte bıraktım ben. 30u geçtik mi?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
I_DiSaPpEaR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hidayet oynicain basketbola ossuriim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fransa müthişti.. öle bi yerlerin kalkarsa olacağın budur.. resmen harcadılar helal olsun admalara.. bizimkilerde gerekli dersi almıştır,ama avrupada güveniorum onlara.[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sonuç ne hakkaten ben de sinirden ikinci yarıyı seyredemedim direk çevirdim kanalı:hrr:[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar