Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransa'daki Özel Maçlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tüh kaçırdım ya.hedo falan kaç sayı attı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
tekrari cnn turkteydi (son dakkalari aslinda hala yayinlaniyor)

rezalet bir ikinci yari oynamisiz, hatta oynamisiz lafi iltifat olur zira ortada bir oyun yok ikinci yarida...[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
Bu arada bu turnuvada denenmek üzere Frederic Weis takıma katılmış.Bundan pek bişe anlamayabilirsiniz ama Vince Carter'ın altında kalan 2.18'lik dev dersem gayet iyi anlaşılır :) Fransa'ya nolursa olsun çok yararlı olur.Fransa şu anda felaket bi potaaltı sorunu var.Ve ilaç gibi olabilir.Johan Petro'da niye oynamaz anlamam...[signature][hline]The Guardian
Mesaj tarihi:
'limoges' turnuvasının son macı bugun şu sıralar oynanıyo fransa-turkıye karsısında baya bi farkla onde gidio 2 yarı işllah ii olur[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
fransa bizimkileri doguran gorevlilerin hatrini soruyor su an

ilk yari 38 (tam kacti fransa hatirlamiyorum)-18 mi ne oyle bitti... 18 sayi ne demek bir yarida ya[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
tek kelimeyle s.çıyoruz[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mesaj tarihi:
takımda ibo eksiklıgı cok hissedilio(bu lafı da kendisine de hiç sevem ama ) bir oyuncunun eksikligi bu kadar takıma yansımamalı bence[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
fransa müthişti..
öle bi yerlerin kalkarsa olacağın budur..
resmen harcadılar helal olsun admalara..
bizimkilerde gerekli dersi almıştır,ama avrupada güveniorum onlara.[signature][hline]zebani..
Mesaj tarihi:
Sonuç ne hakkaten ben de sinirden ikinci yarıyı seyredemedim direk çevirdim kanalı:hrr:[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir.
J.J.Rousseau
  • Yeni Oluştur...