darklife Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaslar butur seyler yazmam ama ınannın saat 1 den bellı cafede herkez oyunu beklıyor bızdemı sorun var yoksa server damı ? oyunu oynaya bılen varmı su anda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 walla bende giremiyorum ama serverlar dolu gorunuyo. turk iplerinin banlandigini dusunmye basladim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Cıvık.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bütün serverlar kayık durumda. Panik yapmayın hemen.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi saat 1 den bellı denıyoruz olmuyor artık gercekten sıkılmaya basladım saat 1 e kadar hersey guzeldıya noluyor bır pazar gunu butun arklar la toplanıp oynuyacagız olacak ısmı buyasımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 puahahah daha cok beklersın benım gıbı evdede oyle mq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ev de var baglantı ama pazar ya bugun kafamızda rahatya server da guzel olacak ya cafede arkadaslar la oynarım dıye geldım keske ooooooooooofffffffffffffffff oooooooooooooofffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar