tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaslar 2 gündür oyuna giremiyorum maLum oyuna girerken 1001 türlü hata veriyor bende bunlardan bıkıp 2gündür pc basına gecmiyorum adam gibi fakat en son dun girmeyi basarmıstım cıkarkende karakterımin elimde +7 wizard vardı cantasındada +8 wood ama oyuna girdigimde stafflarım yoktu hatta hic bi magede staff yoktu maradonda bunun sebebi nedir acaba ?? bu ke gercekten bıkkınlık vermeye basladı insanları cidden oyundan sogutuyor ..[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dünde npc ler yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tek bende degil hic bi mage in eLinde staff göremedimki adamlar dio bilmiyorum diyor birisde :D yapıyor anLamadım sinirLendim cıktım oyunda ya ..[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Eğer staffim gittiyse papera geçerim staffa para verceğime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ne oyuna girebiLiyorum ne birşey ya bu nasıl işböyle anLamıs degiLim ko ya devam etseydikte 2 hafta gecikseydi adam gibi acsaLardı kusurz serverı.. Sımdı sürünüyoruz eywah ya ... Karakter secmye kadar geLiyor orada curent zone verıyor simdi atıcam pc yi camdan asagı ya :D karakter secerkende ne staff var ne bişi[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tovucu kardeş merak etme kimse giremiyo pc ine yazık olur ben 3 gündür ugrasıorum şimdi vazgeçtim bi hafta sonra deniycem hiç sıkmıycam moralimi[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles morali nasıl sıkıcaksam :-D [Bu mesaj _FR_ tarafından 11 Eylül 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yarın okul açılıyor.İlkokul ve liseler :)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hakkaten ha yarın gireriz belki yogunluk azalır[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya oKul bir yandan hakLısın :) oda insanın canını sıkıyor.. ama neden hep sorun hep sorun anLamıs degiLim ya... yeni gelen bazı seyler kusursuz olamazmı :D illa bir aksilik[ler] cıkıcak[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar