mertuil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Moradon da lvl 60 lar lvl 50 ler 40 lar 10 lar bulunmaktaydı k.o da lvl ıcn yardım edıyolardı. e sımdı k.e da adam +8 ıtem bulucam diye nova atıyo atsın ama cıvcıv ler de oradan normal e yazıyoalr ::ya bı dandık +8 ıtem ıcın solucanların neslinı tükettınız beeaaa ::cıvcıv e bakıyorum tam solucan a dalıcak cotaaaaaaa kafasına nova ınıyo veya blızart ama moradan tam komedı yer yaw ipinı koparan gelıyor :D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet solucanların orası pazarların bulundugu yer gibi :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 İğrenmemin bir sebebi de o manzarayı görmekti :)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 merak etmeyin çıkan her solcan asaisin ve diğerleri tarafından katlediliyo bütün millet z+ r ye bağlamış yeryedde bi sürü millet ne nova işliyor ne blizzrd görüntü oluyo sadece :D sonunda bende bi kuytu buldum z+ice blade :D galiba +8 lerin nesli tükendi ben bulamadım o kadar kasmama rğmen bi tane wood +7/lr çıktı :( her civcivin elinde + 8 stiletto :) baya kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya o lvl 60 lar hiç birşey bilmeyen insanlar.O solucanlardan çıkan +8 ler hiç bir işe yaramaaz.O silahlarla pk yapsınlar 1 kişiyi kessinler oyunu bırakim.. +8 wizard var elimde herkez ordanmı çıktı diye pm atıyor.Anlamıyorlar +8 wizard çıkmıyor oradan ama nerde anlayan..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hurafe işte.Lycan dan da darkeyesten da +8 çıktığına şahit oldum.Tabi stiletto bilmem ne v.s.. Millet +8 shard, raptor, elixir filan mı bekliyor anlamadım.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 doğru demişler solucanın nesli tükenecek yakında :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 vallahi moradon istiklal caddesinden kalabalık bir solucan kesemedim yeni basladım aslında areste lvl 5x adam var ama girmedi o kadarda abartmayın yanan item cok yok fazla bi deisiklikte yok oyunda sadece biraz daha sacma[signature][hline]sokakta her gezen bir insan ise türkiyenin nifusu en son sayımdan beri bayağı artmış demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 beyler pressok un kurucusu zem arkasına bütün morodonun keklerini almı dolanıyo bütün salaklar arkasındaki guarda bakmak için nasıl yırtınıyo ama görmeniz lazım çok güldüm ya adamın arkasında en az 50 kişi vardı[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 olay sadece solucan deil arkada$lar manner'in aktif hale gelmesi... bundan sora cok master gorursunuz oralarda... bide ke gelmeden once bi arkadas solemisti ortalik solucan kovalayan masterlarla dolucak die.. ongoru saglammis herifte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaslar gercekten komik önceden gemde yer bulunmazdı ama şimdi solucanlarda igne atsan yere düşmeyecek sekilde dolu buna bi care bulmak lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ahah simdide abyss e scrollu gidiyoz... 6x olupta kim xp kaybetmek ister :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suisui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abisi Sabahtan beri Arese Giremiyorum bende Dize girim dedim bir girdim a.q BLOOD™ Clanı Tüm maradonda +8 item cıkarmaya calışıyor şerefsizim 1 saatir maradonda gezdim lvl hala 3 üm :)[signature][hline]Maradonda CivCivle Bir Konuşma.... CivCiv : Abi Hi Ben : ? CivCiv : Para Para CivCiv : Money Money CivCiv : Pls Pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aresde buff lazım olursa haber verin 1200 hp buff 200 ac vericem 1 lvl sonra ozaman çaırırsınız gelip buffu atar giderim ve sadece 500k alırım D:D:D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar