Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Kullandığım güvenlik programı biraz önce bana saldırı olduğunu gösteriyor ama anlamadığım tek nokta. Helkem nedir ? Sanırım bu kasti olarak bana yapılan bir saldırı değil tüm portlara yapılan bir saldırı olması gerek ?[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mavi bazen anti hackerı pek kaile alma, msn i falan da engellemeye çalışıyor mesela bazen.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 10 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 saçma sapan portlara gelen istekleri tamam burada paket gönderdiler bloke ettim değilde hede hodo yapmaya zorlandı , engelledik falan gibisinden mesajlar oluyor çoğu zaman bazende hayal görüyor ping atılmasını da ping request bloke ettim değilde çoklu saldırı olarak nitelendirmişti kullandığım bir firewall. msn e oradan izin verirsen bir sorun olacağını pek sanmıyorujm[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Zone alarm çok kullandım hem aleti kastırıyor hemde beğenmedim. Kaspersky'lerden çok memnunum boşver versin arada bir uyarı =)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar