Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BattlE PrieSt nasıl Olabılırım ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar ben qecenlerde sıtede sıfre deqıstırırken carımı kaybetmıstım onu qecen qun qerı alabıldım sımdı sıze bı soru soracaqıım bilen warsa yardımcı olsun lutfen ?
1)Battle priest olmak ıstıorum nasıl olabılrım?
2)Battle priest olduktan sonra hanqı sılahı almamm qerekıo?
3)Battle priestın en guclu wurma teknıqı hanqısı ?
Eger bılen arkadaslarımız warsa ytardımcı olurlarsa Cok Sewınırım!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
re stat yapcaksın kunabarl dan EN KOTU eline bi dane large breaker +6 rare item lasım . Kullanıcagın en iyi silah lar mirage sword ve totamic club dır :D. buff olması daha iyi bnce :D[signature][hline]Nick:Treador
lvl:5x
np::D
Clan:ExCise
+8 bow dusurdum sevindirik oldum :D
Mesaj tarihi:
bence rezz olmalisin kalanlarida heale vermelisin. tabiki cz de buff scrooll kullanmalisin. en iyisi böyle adamlara defens büyüsü yaptigin zaman ve buff ini sildigin zaman kimse seni durduramaz
Mesaj tarihi:
Bence lvl ın 60 olunca battle ol yada sen priest sın 62 olunca senın jupgın diye bır sey adını tam bılmıyorum o skıll acılıyo ...
bak bızım cafede bı abi war lvl 55 ken battle olmustu hıc bı sey yapamıyordu yanı atakc ı 700 fln sonra tekrar ınt cı oldu ...aradan bır kac ay gectı lvl 60 olarak karsımıza cıktı ...
battle priest elınde miraje_swort wardı ve daha ıtemlerı eksık olmasına rahmen atack ı tam ::1439 du daha yüzük fln eksık
tek basına golem party sı troll vs. party ler yapmak ta[signature][hline]
Mesaj tarihi:
LvL 62 Skill i Judgement;

Inflict 200% damage and 150 hit points of damage with no casting failure

Not : Jupgın..muhaha :D[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
İş : Post Kasmak (!)....
  • Yeni Oluştur...