JacquieS_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaslar ben qecenlerde sıtede sıfre deqıstırırken carımı kaybetmıstım onu qecen qun qerı alabıldım sımdı sıze bı soru soracaqıım bilen warsa yardımcı olsun lutfen ? 1)Battle priest olmak ıstıorum nasıl olabılrım? 2)Battle priest olduktan sonra hanqı sılahı almamm qerekıo? 3)Battle priestın en guclu wurma teknıqı hanqısı ? Eger bılen arkadaslarımız warsa ytardımcı olurlarsa Cok Sewınırım!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 re stat yapcaksın kunabarl dan EN KOTU eline bi dane large breaker +6 rare item lasım . Kullanıcagın en iyi silah lar mirage sword ve totamic club dır :D. buff olması daha iyi bnce :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bence rezz olmalisin kalanlarida heale vermelisin. tabiki cz de buff scrooll kullanmalisin. en iyisi böyle adamlara defens büyüsü yaptigin zaman ve buff ini sildigin zaman kimse seni durduramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kullanacagi en ii silah hell breaker ' dir mirage ve totemic club deil.. +7 hellbreaker'in 167 ap'si mevcuttur.. kodumu oturtur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dogru kusura bakma hell breaker gibi bi silah ı unuttum :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bence lvl ın 60 olunca battle ol yada sen priest sın 62 olunca senın jupgın diye bır sey adını tam bılmıyorum o skıll acılıyo ... bak bızım cafede bı abi war lvl 55 ken battle olmustu hıc bı sey yapamıyordu yanı atakc ı 700 fln sonra tekrar ınt cı oldu ...aradan bır kac ay gectı lvl 60 olarak karsımıza cıktı ... battle priest elınde miraje_swort wardı ve daha ıtemlerı eksık olmasına rahmen atack ı tam ::1439 du daha yüzük fln eksık tek basına golem party sı troll vs. party ler yapmak ta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 LvL 62 Skill i Judgement; Inflict 200% damage and 150 hit points of damage with no casting failure Not : Jupgın..muhaha :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yaw bende zaten bak oraya not etmısım tam olarak bılmıyorum diye eger okumamıssan kı beellllliiiiiiii[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Okudum merak etme :)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar