mertuil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Gecenbı lerde arkadas_ Soul_Slayer_ ares de lvl 68 olanbırı dedı sonra ıkı günde 70 oldu dedı warmı böle bı sey yaw lvl 60 da bile en cok exp gelen party harpy party sı lvl 60 olana bile 3 lure da %1 gelmekde... Bu adam nasıl iki günde lvl 68 den lvl 70 olur bıde admine para fln werıyolar lar dedı eger dogru ise bende werıyım bilen warsa admın ın e_mail adresını wersın yazıyım sana helalınden 500 dolar benı yeterkı 70 yap :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bi kere ss 70 deil 68 hala ona bakarsan pfil denen bi mage vardı areste soulslayer dan önce 1 gunde o da 2 lvl birden aldı 65 ve 66 yı o nası oluo bi acıklama yok forumlara topic attık sildiler bunda bi iş var ama kurcalama fazla :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İii bakalım öle olsun bu ısı de kurcalamıyalım sonu ne olcak bılemıyorum artık :[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_woldemort_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Adminin E-mail i ne bilen var mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: RogueSpear, 09 Eylül 2005 16:06 tarihinde demiş ki: bi kere ss 70 deil 68 hala http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=8778 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşım bi ara bi konu açmıştım hack olayları üzerine belki görmüşsündür duwolf u hacklediler demiştim 2 gün sonra tekrar lvl 70 olarak çıktı karşımıza bu nasıl saçmalık biz bırakalım o zaman offical sitede modaratör die bir çok ayrıcalığımı oluyor insanların?[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet lucifer :D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadas ım ben ss nın lvl 68 oldugunu bılıyordum... ben sana sunu soruyorum bu adam ıkı günde nasıl lvl 70 oldu onu soruyorum sımdı lvl 70 dıyorlar peki 2 gunde nasıl olmus ?????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Pfill 70 Level paper bir magedir... Pfill için 65-66 diyen kim??[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MemPhiSs Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 SS 68den 69u gm questiyle oldu 69dan 70ide cz harpyden çıkmadı adam günlerce o şekil oldu..şahsen bi kaç harpysine bende girdim[signature][hline]Mage sux :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 slm gm görevini yapanların listesi web sayfasın da var. ama her nedense ss yok. nasıl yapmış oluyor sorabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MemPhiSs Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 valla listede olmayabilir ona bakmadım ama geçen notice i biliorum.. questi ilk yapan bidas die.zaten bende alma2 deydim herkes tebrik etti. gerçi bende bidas (adamın gerçek adı) yazmasını garipseyip kıllanmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 questi ilk yapan futulity (ares de) 2 kişi yaptı zaten 3 yapan yok digerinin adı aklım da degil ma web sitesin de yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MemPhiSs Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet baktım şimdi 2.de jadedxavier yazıo.. ama diorum ya notice i de gördüm tebrikte ettim..hatta ne isticeini soranlara kendisi full 1 lvl die cvp verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ss in gm lerle alaksı oldugu taaaaa human a geçtigin belli idi bir ara server 2 tane ss vardı hatırlarsan ve çok rahat taraf degiştire biliyor ve server de 70 adam da +8 yokken. onda +8 set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MemPhiSs Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tmm adam GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 belike orasını bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya siz uyuyosunuz..yada bazılarınız :D ben kendim görmesem inanmazdım ama bazı arkadaslarım GM ler sayesinde 10 lvl birden aldılar..bazıları doları bastırıp +8 itemler aldılar :D böle elinde claverle kulağında +5 küpeyle dolaşanlar sadece oyunda kalabalık etsin diye :D MİLLET NELER YAPTIRIYO ..oyunda o kadar sivrilenler bileğinin hakkıylamı oralara geldi sanıyonuz :D :D[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = o da neki [Bu mesaj khanjar tarafından 10 Eylül 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 LooooooL ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suisui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 a.q GM siki yiyip duruyolar adam belliki para ödüyor admine para ödemese veya adminin bir cıkarı olmasa adamı 2 günde 70 yapmaz gerçi 2 günde 70 miş olması için bu adamın götünü ......... lazım :S[signature][hline]Name : SuiSui Server: Beramus lvller : 64 Job : Warior 62 skillini yiyince öğrenin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Acaba bende bı söle 500 dolar wersem gm bana lvl 70 wariror werırmı ya bu cok sacma bı sey sen para wer ben sana +8 sılah wereyım vs lvl wereyım e bız enayımıyız neden lvl kasıyoruz o zaman veya güzel ıtemler kasıyoruz en güzelı abıcım basıcaksın parayı alıcaksın lvl la ıtemlerı ama bı oyun ıcınde deymez...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ShaDOW_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 [Bu mesaj _ShaDOW_ tarafından 11 Eylül 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hijacker Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkdaşlar moralıinizi bozmak istetme ama ist. bir cafe sahibi 1500$ vererek gm oldu ve parayla item satıyor(muş).arkadaşım yeminler etti bir adamın sutunde full +10 set gordugune tabi parayla.Kıscası oluyor böle seyler item yapıp satmalar kafadan lvl vermeler bosu bosuna tartısmayın naısl oluyor die GM ya bu arkadaşların cok yakın arkadaşı yada adamlarda para var bastırıyolar parayı alıolar istediklerini:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bassan nolcak sanki girebiliosun :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ShaDOW_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 BU TÜR KONULARDA YARDIMA İHTİYACI OLANLAR BENİMLE BAĞLANTI KURARLARSA YARDIM EDERİM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar