sertur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Anlamı nedir bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 10k np si olanda oluyor demişti biri ama bende tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bendede K var aresmajerede S aswan clan kurucusu sm00th da M bilmiyorum anlamını ama clanısızlardada var sanırım np ile ilgili.Bilen biri varsa aydınlatsn bizi :) Belki japkoda oynayan arkadaşlar biliyodur.[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bende de K var. 17k np [Bu mesaj sertur tarafından 11 Eylül 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben Sordum Soyle Cevap Verdiler S Small Demek mis M Medium L Large demekmiş ve bu simgeler Charların Np sine gore otomatikman Veriliyormuş ben boyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 K ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 "K" Killer- Katil demek o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 iide arkdaşta 5k np onda K var bende 27k var ama hiç bi b.k yok anlamadım gitti valla_?bizim clanda sadece 1 kişide K var gerisinde yok...100k np si olan adamda işaret yok_?bu çok garip geldi bana anlamadım gitti.....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 11 Eylül 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 galiba np topladıktan sonra mantle ye gidip simge alman gerekiyor bi dene[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: KoRn3RoTh, 11 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: iide arkdaşta 5k np onda K var ve tribulanın yeni açrındada 5k np var ondanda K var bende 27k var ama hiç bi b.k yok anlamadım gitti valla_?bizim clanda sadece 1 kişide K var gerisinde yok...100k np si olan adamda işaret yok_?bu çok garip geldi abna anlamadım gitti..... koş hemen K al sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Allah allah 40k np var bende nie bişi yok o zaman? :-)[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 5k ve 10k np si olanlarda oluyor herhalde bu işaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: CaDoBaBa, 11 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki: 5k ve 10k np si olanlarda oluyor herhalde bu işaret bende 60k var bendede K var[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 K np iLe iLgiLi deiL King aday adayımıymış neymiş bir ingiLiz arkLa konuşurken dedikLerini çevirebiLdiim kadarıyLa buymuş bendede "K" wardı şimdi yok mesela[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hehe bende diez de elmorad ların np kralıyım kafamda kı ısaret .. YAlan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar