Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya benim bilgisayarımı ilk açtığım andan itibaren bir dıttt sesi geliyor bu ne anlama gelir bu ses kesiliyo 3 saniye sonra tekrar başlıyo bu arada windows falan hiçbir şey açılmıyo harddiscim falan yanmış olabilir mi acil cevap yazarsanız sevinirim[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ramleri çıkartıp tekrar tak ama düzgünce oturmuş olmasına dikkat et[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 nasıl bir dit sesi geldiğine bağlı olarak değişir. o dit sesleri anakartın her türlü hata uyarısıdır. ekranda en son ne görüyorsun?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 he bzen klavyede bı tus basılı fln kalıyo ya ondan da yapabılır[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ekran Kartında Sorun olabilir yada tam yerleştirilmemiş olabilir aynı şekilde Ramlerinin birinde yada hepsinde sorun olabilir yada tam yerleştirilmemiş olabilir[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar