pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 actım dosyayı ıcıne evenescence sarkılarını attım ısımlerını degıstırdım artık server a gıremeyıp zone hatası verdınde sarkının bıtmesını beklıyorum. tavsiye ederım cok super oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi detaylı anlatır mısın? savasta nickelback le org kesmek guzel olabilir :D P.s: iişallah org diilsindir :-P[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D [Bu mesaj Treador tarafından 11 Eylül 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 BiZDe KO GisiTEKi YARATiGiN BAGirMASi YERiNe Kuş ÖTmeTisi KoYMuSTuK CoK KoMiK OLMuSTu :-)[signature][hline]GeL PiSi PiSi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 knight klösürünün ıcınde snd dosyasını acıyorsun butun sesler burda. degıstırmek ıstedın sesı buluyorsun ( bu biraz zor ) ondan sora ıstedıgın müzigi bir yere kopyalayıp mp3 umuze knight dakı dosyanın adını yazıp tekrar dosyaya atıp degıstırıyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar