Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter ama bu kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ne ya 2 gundur oyuna giremiyorum beramusta bi sorunmu var hos bu e.p çıktından beri heryerde var sorunda bole giderse bırakırım ben bu oyunu birde arkadaslar nagelerin damegleri duzelecekmi bi bilginiz varmı????
the lost lover
beramus lvl62
arc.mage fire and ıce
Mesaj tarihi:
ciden duzelmişmi ohhh be sonuda saol baddal sen oyundamısın ben hala giremiyorumda b2 b3 zaten girilmiyo sorun var b1de dolu diyor almıyor kardesşimde giremiyor
Mesaj tarihi:
lan zaten pelerin questinde 2 lvl düştüm onları atlıcam bi de üstüne %98 ken ölüp dc olmuşum giremiyom şu an ama harpy e ii vuruyodum bütün partyn toplucfa yatmadn önce :)[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage
Mesaj tarihi:
sakinip çünkü şu an grade 2 yim arkamda yeşil bir pelerin sarkıyor ve yakında kırmızı olacak :)[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage
Mesaj tarihi:
Lagdan öldüm 6.606.678 exp gitti.

Nasıl mı?

Ash kesiyordum. Lag oldu. Ash vurmaya devam etti. Benim vurduklarım dmg vermedi. 1-2-3-4-5 derken 6 ash oldu çevremde, koştum koştum. enerji gitmeye devam etti. Red Ball oldum. "HiaaaAaAaaA" diye çığırdım. Allahuekber dedim ve secdeye gittim...[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır.
Mesaj tarihi:
said:
KaKsi, 11 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki:

Nasıl mı?

Ash kesiyordum. Lag oldu. Ash vurmaya devam etti. Benim vurduklarım dmg vermedi. 1-2-3-4-5 derken 6 ash oldu çevremde, koştum koştum. enerji gitmeye devam etti. Red Ball oldum. "HiaaaAaAaaA" diye çığırdım. Allahuekber dedim ve secdeye gittim...

1günde 3kere oldu :/ %15 bum 62i anca rüyamızda görcez artıq :([signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 8k +
Server : Ares
Mesaj tarihi:
said:

Nasıl mı?

Ash kesiyordum. Lag oldu. Ash vurmaya devam etti. Benim vurduklarım dmg vermedi. 1-2-3-4-5 derken 6 ash oldu çevremde, koştum koştum. enerji gitmeye devam etti. Red Ball oldum. "HiaaaAaAaaA" diye çığırdım. Allahuekber dedim ve secdeye gittim...

asokhgğopıashgğpıkashgpğ0as :D:D:D
sana müstahak az bile :D asga tepelerinde aşkmış :D:D:D[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................
Mesaj tarihi:
said:

Nasıl mı?

tam olarak giden exp yide ezberlemiş :D
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 11 Eylül 2005 12:34 tarihinde demiş ki:
said:

Nasıl mı?

asokhgğopıashgğpıkashgpğ0as :D:D:D
sana müstahak az bile :D asga tepelerinde aşkmış :D:D:D

CZ de romantism den iyidir :D[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır.
Mesaj tarihi:
asjgoasjgboajsbg :D:D:D
Arkadaşlar herkes sorsun kaksi ye lvl 61 sin neden ash knight kesiyodun diye :D:D:D:D:D[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 11 Eylül 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
asjgoasjgboajsbg :D:D:D
Arkadaşlar herkes sorsun kaksi ye lvl 61 sin neden ash knight kesiyodun diye :D:D:D:D:D

Bu soruya cevap ver kaksi cevap verrrr
asşogjbhaosas :D:D:D[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................
Mesaj tarihi:
Sorunun cevabı gözlerininizin önünde desem, çok mu filozof vari takılmış olacağım :)[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır.

[Bu mesaj KaKsi tarafından 11 Eylül 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...