xzbit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu ne ya 2 gundur oyuna giremiyorum beramusta bi sorunmu var hos bu e.p çıktından beri heryerde var sorunda bole giderse bırakırım ben bu oyunu birde arkadaslar nagelerin damegleri duzelecekmi bi bilginiz varmı???? the lost lover beramus lvl62 arc.mage fire and ıce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla ben demin öldüm harpy de 20 sn lag var ama damege ler düzelmiş gibi[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ciden duzelmişmi ohhh be sonuda saol baddal sen oyundamısın ben hala giremiyorumda b2 b3 zaten girilmiyo sorun var b1de dolu diyor almıyor kardesşimde giremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lan zaten pelerin questinde 2 lvl düştüm onları atlıcam bi de üstüne %98 ken ölüp dc olmuşum giremiyom şu an ama harpy e ii vuruyodum bütün partyn toplucfa yatmadn önce :)[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ulan 45456 toppic var[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Çok sakinisin o kadar ölmene rağmen =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sakinip çünkü şu an grade 2 yim arkamda yeşil bir pelerin sarkıyor ve yakında kırmızı olacak :)[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 topic ishali olmu$unuz bu gun?.. evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ilk baddal kalsin.. digerlerini sabun yapalim.. topluma hizmet gorevimiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bencede cıvıttı onlar karamurat filan da çıkar şimdi[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Lagdan öldüm 6.606.678 exp gitti. Nasıl mı? Ash kesiyordum. Lag oldu. Ash vurmaya devam etti. Benim vurduklarım dmg vermedi. 1-2-3-4-5 derken 6 ash oldu çevremde, koştum koştum. enerji gitmeye devam etti. Red Ball oldum. "HiaaaAaAaaA" diye çığırdım. Allahuekber dedim ve secdeye gittim...[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: KaKsi, 11 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Lagdan öldüm 6.606.678 exp gitti. Nasıl mı? Ash kesiyordum. Lag oldu. Ash vurmaya devam etti. Benim vurduklarım dmg vermedi. 1-2-3-4-5 derken 6 ash oldu çevremde, koştum koştum. enerji gitmeye devam etti. Red Ball oldum. "HiaaaAaAaaA" diye çığırdım. Allahuekber dedim ve secdeye gittim... 1günde 3kere oldu :/ %15 bum 62i anca rüyamızda görcez artıq :([signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: KaKsi, 11 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Lagdan öldüm 6.606.678 exp gitti. Nasıl mı? Ash kesiyordum. Lag oldu. Ash vurmaya devam etti. Benim vurduklarım dmg vermedi. 1-2-3-4-5 derken 6 ash oldu çevremde, koştum koştum. enerji gitmeye devam etti. Red Ball oldum. "HiaaaAaAaaA" diye çığırdım. Allahuekber dedim ve secdeye gittim... asokhgğopıashgğpıkashgpğ0as :D:D:D sana müstahak az bile :D asga tepelerinde aşkmış :D:D:D[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: KaKsi, 11 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Lagdan öldüm 6.606.678 exp gitti. Nasıl mı? Ash kesiyordum. Lag oldu. Ash vurmaya devam etti. Benim vurduklarım dmg vermedi. 1-2-3-4-5 derken 6 ash oldu çevremde, koştum koştum. enerji gitmeye devam etti. Red Ball oldum. "HiaaaAaAaaA" diye çığırdım. Allahuekber dedim ve secdeye gittim... tam olarak giden exp yide ezberlemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 senden okadar exprt gitseydi sende ezberlerdin :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaksi taş varmıydı bari[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o giden exp benim lvl in 3 katı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BuRiAL_TR, 11 Eylül 2005 12:34 tarihinde demiş ki: said: KaKsi, 11 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Lagdan öldüm 6.606.678 exp gitti. Nasıl mı? Ash kesiyordum. Lag oldu. Ash vurmaya devam etti. Benim vurduklarım dmg vermedi. 1-2-3-4-5 derken 6 ash oldu çevremde, koştum koştum. enerji gitmeye devam etti. Red Ball oldum. "HiaaaAaAaaA" diye çığırdım. Allahuekber dedim ve secdeye gittim... asokhgğopıashgğpıkashgpğ0as :D:D:D sana müstahak az bile :D asga tepelerinde aşkmış :D:D:D CZ de romantism den iyidir :D[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 asjgoasjgboajsbg :D:D:D Arkadaşlar herkes sorsun kaksi ye lvl 61 sin neden ash knight kesiyodun diye :D:D:D:D:D[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :-)[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aha alan yetkilileri birbirine girdi.. kaksiye 10 gb koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben demekı olurken cool takılıyorum 60+ adam ash keserken oluyor ben 50 lwl de iken canım sıkıldı dıye harpy e dalıyodum tek basıma tabi sonuç malum ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BuRiAL_TR, 11 Eylül 2005 13:14 tarihinde demiş ki: asjgoasjgboajsbg :D:D:D Arkadaşlar herkes sorsun kaksi ye lvl 61 sin neden ash knight kesiyodun diye :D:D:D:D:D Bu soruya cevap ver kaksi cevap verrrr asşogjbhaosas :D:D:D[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sorunun cevabı gözlerininizin önünde desem, çok mu filozof vari takılmış olacağım :)[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. [Bu mesaj KaKsi tarafından 11 Eylül 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar