Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Aga pls party aga" varmı bunlardan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar merhaba.
Bir süredir şöyle keyifle oynayabileceğim bir oyun arıyorum.
Ve buradan da takip ettiim kadarı ile hoş bir oyuna benziyor ve başlamayı düşünüyorum ancak...
Şu tuhaf tiplerden var mı diye merak ettim.
"aga pls party aga"
"aga para versene a.q."
"aga elindeki kaçlık a.q."
"agaaaaaa pls agaaa dur len"
Mesaj tarihi:
bence boyle insanlar olur sahsen wow oynama sansım olmustu bir ay kadar 60 lvl lerin hepsinden para istedim her biri hemen ehemn 1 altın verdi ve boyle 23 godl um olmustu 12 lvl iken ben de 1 ay sonra gw alacağım ozaman turk yabancı bunu yaparım :)[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo
Mesaj tarihi:
ben şahsen 1-2 aydır oynuyorum bu oyundaki iletişim biraz farklı yürüyo wow gibi deil pek oyuzden dilenme pek olmaz. Ancak guild içinde milletten para istersin o başka. Yani karakterinle chat ekranları hafif alakasız kalıyo[signature][hline]Çakallıkla Zekayı Eş Tutan Ancak Bir Çakaldır yada İt İtin Kuyruğuna Basmaz

GW -- Lord Khell Mo/E --
Mesaj tarihi:
bahsettiğim dilenmeden biraz daha farklıydı açıkcası.
herkesin paraya ihtiyacı olabilir ve seçim meselesi ki herkes dilene bilir bu canlandırdığın karakter ile alakalı...
Ven sadece bu dilden bahsetmiştim
agaaaaaa plsssss agaaaa
party plsss falan
Bunu nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum ama sanırım sizler anlayacaksınız :)
Mesaj tarihi:
Gw oynamıyorum ama Ko dan başka hiçbir oyunda olabiliceğinide sanmıyorum.Her oyunda para isteyen falan olurda.Merak etme Ko'ya asla benzeyemez.
Mesaj tarihi:
mumkunse oynama lafı banaydı arkadaslar duzeysiz insanlar laf koymak tan zevk alıyor[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo

[Bu mesaj eryan tarafından 09 Eylül 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
eryan, 09 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
ben de 1 ay sonra gw alacağım ozaman turk yabancı bunu yaparım :)

said:
dreagloth, 09 Eylül 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Mümkünse oynama.

Eline saglik

said:
eryan, 09 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
mumkunse oynama lafı banaydı arkadaslar duzeysiz insanlar laf koymak tan zevk alıyor

Yazdiklarin icin uygun ve duzeyli bir cevap bence.

[Bu mesaj Elan_Morin tarafından 09 Eylül 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence saçma bi tartışma oluyo bu zaten Gw de ole ondan bundan para topliyim onu alim bunu alim tribinde bi oyun değil. ne Ko nede Wow lvl 20 sınırı var ve 1-2 ay sonra Rpg karakterleri ikinci plana itip PvP ile uğraşıyon pek ole Rpg ağırlıklı bi oyun değil yani ole en kral item en fazla para falan bi yerden sora yalan oluyo herkes eşit oluyo ondan sorası sadece senin zekana bakar.[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/E --
Mesaj tarihi:
Şöyle ekliyeyim pvp krakterler gerçekten kıral ben yeni bölgeleri bile haritamda ancak actim mission hic yapmadim pvp krakterler çok güzel donatilmis zaten eğer yeterli fanctionun varsa . (veya oyun ici rpg karakterindede takviye edebiliyorsun )
Mesaj tarihi:
yok mu bana baska laf koymak istiyen????
biz işi dalgaya alıyoz millet nasıl ciddiye bindiriyo sanki suluk gibi yapısacaz[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo
Mesaj tarihi:
Millet senin şaka yaptığını nerden bilsin ki? Bir sürü forumda böyle şeyler yapanların bahsi nasıl geciyor okusan böyle bir şaka yapmaya bile çekinirdin. KO oynayanlardan milletin neler yaptığını duyuyorum ve hakkaten cok sinir bozucu oluyor o oyunu oynamadığım halde.

Neyse bu böyle uzar gider boşverelim, mümkünse de oyunda böyle şeyler yapmayalım(bu kısım herkes için). İyi oyunlar.
  • Yeni Oluştur...