lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaslar çok ama çok hosuma gittiği için sizlerle paylasmak istedim.karus olna charımı kasırorken clan leaderının arkasında koruma ve clan leadereının konusması clan leaderının nicki Geveze idi.... Geveze:(Köpeğe bubu ismini koymus)Bubu otur olm Geveze:Bubu otursana olm evde örettiğim gibi Geveze:Salak Köpek otursana Geveze:Anca Human öldürürsün seni dövüş köpeklerine vercem !! :DDDD çok güldüm işallah begenirsiniz.[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +1 :D[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ii ki koymussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beğenmek ne kelime bayıldım:D:D:D:D zuhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 MUahahahahahhahaa bubu :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 perfect desem daha ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 uhehue sonrada diorki tabi nerye gitse peşinden gelior ... diorki gelme peşimden istemiorm kendime yeni bi köpek alcam git basımdan bubu dior auhahuah :D[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :D ahahahahhahh uhuheuehuehhuu :lol: :lol: :lol: [Bu mesaj yetro tarafından 10 Eylül 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adiruasme Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 zuhahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 huh? sadece ben anlamadım galiba espriyi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HasMez, 10 Eylül 2005 21:22 tarihinde demiş ki: huh? sadece ben anlamadım galiba espriyi? okadar da gülüncek bişiye benzemio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yoksa bendemi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluebayou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaşlar bu köpekleri nasıl çıkarıldığını bilen varmı? mesala ben karusum ve clan lideriyim. hangi itemi alıpta nasıl çıkartıcam bu köpeği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sundriese gitcen 3m olandan alcan birde 30m olan var galiba paran varsa ondan da alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamTurk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 neee köpektemi alınıyor oyunda allahım bu kadar ayrıntıyı düşünmüşler demek he güzel he sen gidiyosun yanında bi köpeğin var hoş moradana girdiğini düşünsene arkanda itle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluebayou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 itemi aldım fakat kullanamıyorum failed diyor. bende anlamadım bunu kullanmanın bir metodumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluebayou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bu itemin nasıl kullanılacağını bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaslar yanlış hatırlamıyosam orda clan lideri ve asist için koyulmuş itemlar yani kullanabilmek için clana asist veya clanınızın olması lazım hatırladıım kadırayla ole yazıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Evet bir karus bir de elmorad için olanı var.Bir de bu ırkların klan liderleri veya asistanları için var.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ayıptır sölemesi ben de clan lideriyim ehue fakat şu andaki mevzuyu pek anlamış sayılmam yani peşim sıra gelen bi köpek mi olucak ??? eer olucaksa onuda mı kasıcam yoqsaaaaa :((([signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama) clan leader benim server diez +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yine bu forumda söylendi (Kaksi söylemişti herhalde). Yalnız CZ de geçerli diye.Ardından biri de moradonda gördüğünü söylemişti.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Grade 1 clanlar kullanabiliyor diye duymustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HasMez, 10 Eylül 2005 21:22 tarihinde demiş ki: huh? sadece ben anlamadım galiba espriyi? Bende...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beyler bişi soracağım lightining mi yoksa glaicer mı daha iyi damage werior çünkü benim mage glaicer/lightining elimde +7 staff war ama light ile daha iyi vurdum[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN LvL :47 Mage Np :5x :D Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 biraz geçte anlasam hoş espriydi :D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar