arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 beyler ben oyunu bırakıyorum hepinize de başarılar diliyorum. hepinize iyi oyunlar . kolay gele bu scripler aynı sphere ye run uo yu yamamak gibi olmuş beceremediler.[signature][hline]Ben post kasan birisiyim. en son seviyeye gelip lvl 60 poster olduğumda tum forumlara postnova postdancing ve arcpost vuruşlarımı yapıp sizlerin postlarını ele geçireceğim. Bazıları böyle düşünüyor.... Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehuueh evll haklısın abi offf bende katılıcam gibi zaten okul başlıyo :D:D bıraktım denebiliri şimdiden :D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bb canıms.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar