Arden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Evet arklar 2. kez nfsu2 ye başladım sırf subaru imprezayı çıkartmak için. Ilk oynadıgımda %55 te kalmıştım şimdi %61'e geldim (bende anlamadım) sokak yarışalrıda bitti sora bütün mapi gezdim 2 tane yarış buldum sadece bu arada garagdeki world map yarışlarınıda bitirdim şimdi hede hödö yani nsl dvm edicem IMPREZA ISITIYOM ÜLEYN[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1.si yolda her tuttuğünla yarışman lazım ve hiç yenilmemen lazım. 2.si yarışların bazıları bölüm atlatır onları en son apcan yoksa %100 bitiremezsin. 3.sü oyunu baştan sona hard da oynaman lazım. Sana iyi kasmalar ama bence kasma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yaa off impreza istiyorum :) bari biriniz bitirmişse save yollayabilirmi?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben yolıım istiosan ama tam bitik deil bütün arabalar ve malzemelri açıp bıraktım[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? [Bu mesaj ReDDoG tarafından 11 Eylül 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bırakh yollama alsın gazı kassın biraz :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yenı yarısların cıkması ıcın bı karızma puanın wardır. onu dergıye cıkarcak kadar karızma puanını yapman gerekır . bunuda neondur yok janttır ole alet we edevatlarla yapıcaksın.gereklı olan dergının puanınıda f3 tekı ınfoda gorurusun. arabanın yıldızını o ınfodakı kadar arttırırsan dergı gorevını yapar we yenı yarısları alabılırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar