Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 merhaba arkadaslar, uzun sure once populer olan oyuna ben tekrar basladim hazir amerikadayken (ping dialupla 210) Draconiac nickiyle Javelin oynuyorum. Yanimda turk bayragi bir banner var. Giricek olanlar buraya nicklerini biraksinlar, birde 5 dakikalarini ayirip kendilerine bi banner hazirlasinlar, mumkunse turk bayragi olsunda birbirimizi taniyalim. Su anda trench warsda oynuyorum, hazir yeni clienti cikmisken herkesi tekrar beklerim! Draconiac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bi ara baya oynuodum bende sora türk kalmayınca baymıştım belki gene yuklerim[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Başımdaki virüsten kurtulup, formatımı attıktan sonra oynarım. Bi ara ben de çok oynardım sonra yurtdışı göçünce öyle kaynadı gitti.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 draconiac ? *!lol* Uo da soyad ın Draconiac mı ?[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 forum.satiris.com a bak bizde gene başlıcaz subspacede ilah haline gelen thorin cikte başlayabilir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 @-overdose- : NBLda Draconiac Fireheart karakterini yaratan GM bendim. Daha sonra bircok serverda draconiaclar ve fireheartlar turedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Büyük adamsın vesselam...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Bu arada linkini bir verirsen ve yaptığın türk bayrağını da koyarsan çok güzel olur...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Sordular soledik mendozam, ne edem :) SubSpace Bayragi nereye koiim, daha otesi neden koiim? Basit bi editorde bi bayrak cizicen, hem grafikerim die gecinen sensin, hade hade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bu nedir nasıl oynanır biri anlatırsa şok sevinirim :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Befounder, 16 July 2003 04:46 tarihinde demiş ki: @-overdose- : NBLda Draconiac Fireheart karakterini yaratan GM bendim. Daha sonra bircok serverda draconiaclar ve fireheartlar turedi... heyy. artiz chosenım benim =Pp[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bende 4-5 ay öncesine kadar deli oynardım. Sonra bi ara pingler fırladı. Sonra işte bu deniz altındaki hatlar koptu. Ondan sonrada pingler düzelmedi. 500'ün altında olsa giricem. Eskiden ne güzel 350 olurdu oynardık.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Nasıl üye olucaz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 "Connection to server lost!" diyor hangisine girmeye çalışsam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Befounder, 16 July 2003 04:46 tarihinde demiş ki: @-overdose- : NBLda Draconiac Fireheart karakterini yaratan GM bendim. Daha sonra bircok serverda draconiaclar ve fireheartlar turedi... yep, GameMaster im tanıdık soyadlar var Draconiac diye.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Acaba siz hangi serverlarda oynuyorsunuz..bende hepsinde ping 250 civarı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Befounder, 16 July 2003 05:45 tarihinde demiş ki: Sordular soledik mendozam, ne edem :) SubSpace Bayragi nereye koiim, daha otesi neden koiim? Basit bi editorde bi bayrak cizicen, hem grafikerim die gecinen sensin, hade hade... Ya basit olduğu için uğraşmak istemiyorum. Sen şuraya koyu versen de hepimizde aynı bayrak olsa.. Nasıl olur. Hem senin yaptığından daha güzelini mi yapacaz...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ehehe uzun bir aradan sona Extreme Games'e girebildim bugün. Gerçi pingi 400'e düştü ama o zamanda packet loss artıo. %9.0'un üstüne çıkıo serverdan bana packetloss. Girdim bounty 125 yaptım, 10-15 gemi arka arkaya öldürdüm. Hehehe iyi bir run oldu 5 aydan sonra. Javelin rulz.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 evet bende dun extreme'e dondum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 o bayrak nasıl yapılıyor hani adınızın yanına[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 benim isim aegnoth görürseniz bi selam verin :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 extreme gamesden banlandim :) suferim ilahim aman allahim. Neden banlandigimi bile bilmiyorum rofl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben trench wars ta oynuom [SCT] deyim bannerım böle nükleer bişi :P ha nickim suicidalz edit:nicki yazmamışım [hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had [Bu mesaj metboy tarafından 19 July 2003 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar