khanjar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İKİSİDE BENİM..BU İSİM TELİF HAKKI BANA AİT :D[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = np :D
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İyi size buff benden.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Benimkini yakmıştım ben :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1 haftadır girmiordum ko official sitesine Knight Empire'ı bir sinirle sildikten sonra tekrar yüklemek için baktığımda setup olan yer kapatılmış yada mı? Forum kirliliği yapmamak için en üstteki başlığa sormuş bulundum. Nedendir yükleyemiyor muyuz bu ara ke setup??
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Valla en son login sunucu dahil hepsi kapalıydı.Belki download sunucusu filan varsa kapalı olabilir o da.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Patlatmam merak etme :)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 HoOp başlıgı acan benim GM ye son vurusu ben yapacam :PSinir hastası olacam bu oyun yüzünden[signature][hline]ßERSERKER HERO !!
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BeAx, 11 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki: http://www.tnt-clan.be/ pu site gavurca türkcesini yapında yollayın ben Bizim clanın : Payback in sitesini yapcam hacklemeyin haaa fururum valla Klan belçikalı klan zaten.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 E ben işte :-) Neyse yatıyorum inşallah oyuna girersiniz giremeyenler.Çözüm bulamadık.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Resmi gördüm direk tıkladım.İyi değilim ben..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Tutan yok oynamazsan oynama..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Kızgınlık , sinir ve karşılıksız emek belirtisidir o resim azıcık. Bkz : Ben..
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Oyun oyun deilki 0-6 yaş grubu oyunu olmuş resmen. Oyunda bazı şeyler güzel olmuş ama - ler çok bana göre harbiden oynu batırdılar!!! :(:([signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do
Öne çıkan mesajlar