SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya bir kac saat önce dc oldum ve dc oldugumdan beri char oyunda hatası verio dc et diorum hala aynı şeyi dio.Aynı sorunu yaşayan warmı nabacaz yaw.KE geldiginden beri doru dürüs oynayamadım zaten cıldırmak üzereyeim en sonunda bende bırakacam![signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bugün bunu diyen 100. kişi oldun tebrikler :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sticky açalım ısrar ediyorum.. İsmi de "Ben Oyuna Giremiyorum" olsun.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Aha ben de 101.kişiyim. Böyle serverin taaaaaaaaaaaaaaaaa...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aldıkları para $30 $30 $30 verdikleri hizmet -000000000 sıfır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 malach ve jonyblack e katılıyorum +1 +1[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu oyunu icad edeninde bole networkculerinde bole muhendislerinde bole yazılımcılarında bole işletmecilerinde simdi oynayanında dicem bizde oynuyos :D ya abi biraz savır tahminen 1 hafta içinde hallederler halledemezlerde biz onları halledecez zaten :D:D:D:D[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 birisi bunların adresini öğrensin bi paticik çetesi kurup basalım k2 yi :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1 hafta premiumdan gitmesin o zaman :)[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 milyonlarca kişiden en az $30 dolar para alıyorlar ve lag oluyor genede serverda bu kadar para alıyorlar , neden sağlam makineler serverlar kullanmıyorlar ..[signature][hline] [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 10 Eylül 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 benim pc server yapsak admin pc daha saglamdır :D:D:D:D[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben cede ayrıca bi konu açalım oyuna giremeyenler inanıyorum o bölüm 2 gün içinde en çok yanıt verilen beölüm olur :)[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 b€YL€R 2 güne her şey gelcek w8 plz!bende bu salak oyuna giremiom ama elimden bişey gelmio sihirli deyneğim yokki:([signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [spo1=Bu DC değil, server'lara giriş kapalı demek...][/spo] Ya da server lar kapalı demek... [signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır.[Bu mesaj KaKsi tarafından 10 Eylül 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beyler size bi soru ko yu mu tercih edersiniz ke yi mi?[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hiçbirini[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ama sonuçta sende oyuncusun ke de weya ko da sewmediğin taraflar wardır bana göre ke yi bir çocuk tarafından yaptırmışlar ko daha hoştu[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 tek basımıza pelerin giymeden bırakmıcas dedik ya söve söve bıraktırcaklar :D :D :D[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = o da neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hala şans veriyorum..(ciddi misin?)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Server Status LoginServer Offline Hackshield update Offline Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Online Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gece acarlarmı yaa[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [Bu mesaj pavel tarafından 10 Eylül 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: KaKsi, 10 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Server Status LoginServer Offline Hackshield update Offline Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Online Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline offffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 trollerin ortasındayım kesin öldüm ya off :([signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 khanjar sen khanjar_miraj mı yoksa mage olan khanjar mı? hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar