malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 merhaba. http://www.blackcats-games.com diye bi site var. torrent linkleri var çoksel. ama belli bi download/upload limiti varmış. bu limiti kaybedince bnm acc um kapandı. şimdi de üye olamıorum. kendi mailim zaten olmuyor. başka mailler de denedim confirmation mail gelmiyor 2 gündür. buraya üye olup da bana username ve pass verebilecek var mı? tam olarak bilmiyorum ama disable edilen ip den başka account alınmıyor olabilir mi?[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 abi denedim ama olmadı bendede :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben tam anlamadım simdi, eski mail'ın gibi bi mail daha al ip change den sonradamı olmuyo yani?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 aldığım mail ultratv.net idi bi tane daha alamam yani. kendi ipmi değiştirmeyi de göze alamadım. 1 ton ayar yapmıştım port açmak için. yine giderse beceremeyebilirim açmayı : ) neyse teşekkür ederim. başka bi site bulucaz artık[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abi Ben sana alırım ya ayıpsın Up ve Şimdi TTnet email adresime bakiyim... ordan aliyim ;) PoP3 mail rulz Özeline bakarmısın abi :) [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 10 Eylül 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 10 gazilyon teşekkür tekrardan. çok işime yaradı. aynen kaldığım yerden devam ediyorum. herkese tavsiye ederim : ) P.S: bu sefer işi sıkı tutuyorum. paylaşalım, paylaştıralım: )[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar