MonstrousDog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Server durumları hakkında http://www.knightempire.com/server/stats.php bu adres verildi ve bilmiyodum çok işime yarayacak ama bişey daha soracam sayfaya ne zaman yenile desem her zaman online offline durumu değişiyor bu ne ya !!!![signature][hline]www.alternate-pk.com -- Staff SemiramiS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Server kapalı ise offline yazar bu kdr basit bazen 2 3saat bile kapalı kalabilio .. usko sonuçta herşey olabilir ....[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 serverlar açılıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonstrousDog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya ben ne diyorum sen ne diyosun diyorumki mesela diez1 sayfayı açıyorum online yazıyo yenile diyorum offline yazıyo ne ulan bu açıp kapıyolar mı servere yalama olmuş LOL[signature][hline]www.alternate-pk.com -- Staff SemiramiS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 lol diez1 hiç gitmiyoki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar