MonstrousDog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaşlar sabahtan beri oyuna giremiyorum devamlı hata veriyor ki dün akşam çatır çatır oynuyodum :) sorun nedir acaba sadece bendemi yoksa sizdede var mı ?[signature][hline]www.alternate-pk.com -- Staff SemiramiS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 102. kişi :D yokmu arttıran[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 103 :D[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :D:D Congratulations muydu :P[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 "Ben Oyuna Giremiyorum" sticky si olmazsa database çökecek paticiğin :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 böyle giderse hepimiz paticikten dc olacaz :D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 vallla bi ara dc oldum yine bu çar başkası kullanıyor diyo ya harbi sizdede varmı öle bi şey[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende o soruyu sormuştum size ama direk tebriler 100.kişi falan dalgaya vurdunuz neyse önemli diil :P[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet var soldat kardeş :)[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 tamam kardeş saolasın allah tuttunuz altın etsin :D[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :D soal seninde :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [spo1=Tikkat pls...][/spo][signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 O yazı varken girdim yine yoktu loto oynama gişesi.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonstrousDog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aslında haklısınız arama yapmadan direkt yazdım ama bu kadar 100-101 falan yazacağınıza cevabı bilenler yazsa hani daha iyi olmaz mı ?[signature][hline]www.alternate-pk.com -- Staff SemiramiS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yalanmı :)[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: MonstrousDog, 10 Eylül 2005 23:02 tarihinde demiş ki: aslında haklısınız arama yapmadan direkt yazdım ama bu kadar 100-101 falan yazacağınıza cevabı bilenler yazsa hani daha iyi olmaz mı ? cevap yokki kimse birşey bilmiyolar oyunda çok bug oldugu için sanırım çalışma yapıyorlar hala belki yeni patch çıkar ... ne zaman açılacağını merak ediyosan http://www.knightempire.com/server/stats.php bu adrese bak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 The account is currently in use.Would you like to disconnect the previous connection? şifreyi yazdıp ok ladıgım da işte bu yazı çıkıyor oyun bitti bebeqim.:D:D[signature][hline]Nick : SpeCial Clan : UPRISING Job : asasian (Pıçakcı) LvL : 6x NP : 105xxx Server: Diez (human) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Oh bea sonunda oyuna girdim :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 areste olanlara duyurulur ares1 çalışıyor[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar