Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahtan Beri Giremiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar sabahtan beri oyuna giremiyorum devamlı hata veriyor ki dün akşam çatır çatır oynuyodum :) sorun nedir acaba sadece bendemi yoksa sizdede var mı ?[signature][hline]www.alternate-pk.com -- Staff SemiramiS
Mesaj tarihi:
vallla bi ara dc oldum yine bu çar başkası kullanıyor diyo ya harbi sizdede varmı öle bi şey[signature][hline]Server:Beramus
Name:baddal31
Clan:Terapi
Grade:2
Np:13xx

Mesaj tarihi:
aslında haklısınız arama yapmadan direkt yazdım ama bu kadar 100-101 falan yazacağınıza cevabı bilenler yazsa hani daha iyi olmaz mı ?[signature][hline]www.alternate-pk.com -- Staff SemiramiS
Mesaj tarihi:
said:
MonstrousDog, 10 Eylül 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
aslında haklısınız arama yapmadan direkt yazdım ama bu kadar 100-101 falan yazacağınıza cevabı bilenler yazsa hani daha iyi olmaz mı ?

cevap yokki kimse birşey bilmiyolar oyunda çok bug oldugu için sanırım çalışma yapıyorlar hala belki yeni patch çıkar ...
ne zaman açılacağını merak ediyosan http://www.knightempire.com/server/stats.php bu adrese bak[signature][hline]
Mesaj tarihi:
The account is currently in use.Would you like to disconnect the previous connection? şifreyi yazdıp ok ladıgım da işte bu yazı çıkıyor oyun bitti bebeqim.:D:D[signature][hline]Nick : SpeCial
Clan : UPRISING
Job : asasian (Pıçakcı)
LvL : 6x
NP : 105xxx
Server: Diez (human)
  • Yeni Oluştur...