lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaslar öglenden beri bu yazı cıkıyor acaba bendemi sorun var yoksa herkeste böylemi =??[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 lupin bıktım senden her giremediğinde bi topic açıyosun yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr:[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bendede oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 lupin giremiyosam demekki bi proglem var kaç aydır ve ya senedir oynuyosundur oyunu anlamdın mı :?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 BADDAL bende senden bıktım yani bende seni sefiyom :) abi ama bende öglenden beri dior offf ne güzel tamda czdeydim :([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BeAx, 10 Eylül 2005 20:38 tarihinde demiş ki: girsne bile npc ler bodruma tatile gitmiş yok onlar ınn hostess ile anlaştı tüm itemleri paraları alıp WoW a kaçtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 KE de daha olayı anlamıs değilim ....[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: lupin, 10 Eylül 2005 20:39 tarihinde demiş ki: KE de daha olayı anlamıs değilim .... doğaldır her gün buraya topic atmasan da biraz ke ye girsen anlarsın ke de neyin dönüp bittiğini[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BeAx, 10 Eylül 2005 20:38 tarihinde demiş ki: girsne bile npc ler bodruma tatile gitmiş habice mantle i bi hatunla halikarnasta gordum eslantın npcleri de ordaydı tevekkeli deil...[signature][hline]ottoman_prince MoradSlayers level:6x Ares MrProblem OTTOMAN_EMPIRE(leader) OTTOMAN_EMPIRE WILL STRIKE BACK soon.. Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yooo ben her gün giriorm anlıormda ..... sorunum olduu zaman topic acıorm ...[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: mrproblem, 10 Eylül 2005 20:41 tarihinde demiş ki: said: BeAx, 10 Eylül 2005 20:38 tarihinde demiş ki: girsne bile npc ler bodruma tatile gitmiş habice mantle i bi hatunla halikarnasta gordum eslantın npcleri de ordaydı tevekkeli deil... mauahuhu off off koptum rsmen muhahuauh halikarnast a:DDDD harikaydı :D[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: mrproblem, 10 Eylül 2005 20:41 tarihinde demiş ki: said: BeAx, 10 Eylül 2005 20:38 tarihinde demiş ki: girsne bile npc ler bodruma tatile gitmiş habice mantle i bi hatunla halikarnasta gordum eslantın npcleri de ordaydı tevekkeli deil... :D:D:D:D:D:D:D:D:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sen bu forumu kopmak için mi açıyosun ya lupin sen hergün gereksiz topicler aıyosun ya sıktın ama[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx [Bu mesaj BADDAL tarafından 10 Eylül 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BADDAL, 10 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki: lupin bıktım senden her giremediğinde bi topic açıyosun yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: +1[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Nekadar öküz ve salaksınız.. adı ne buranın forum.. sanane be adam sorucağını sormuş illa cevap mı yazman lazım. bok kafalı... bende giremiorum sabahtan beri.. ne olmuş yani bunu söylemem sormam gayet doğal.. KE ciler bile anladı sorunu resmi sitedeki download yazısını kaldırdılar genel bi problem var ama başkası oynarsa ben giremezsem elbet sorarım ne oluo ne bitio die.. söylediğiniz şeylere bak sanki sana, giren çıkan varda illa yanıt yazman lazım bırak canı isteyen yazar istemeyen yazmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sizene susun ya !! alan yetkilisi pm atar isterse ... isterse banlar oke ?? senn işin sırf post kasmak biz bişi diormuyuz !! sorunum var gelip yazıorm seni ilgilendirmez !! +1 dien adam senide ilgilendirmez !!![signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 KNİGHT ONLİNE DEĞİL KNİGHT OFFLİNE :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 baddal sen bursalımısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaslar daha demin 5 dk ligina oyuna girdim karuslarin eslantta elmorad archer filan vardi townda böle bug olurmu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o bug deilki[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 khanjarx2=gazi abi mi? yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar