Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Fatih Altaylı'nın 17 Temmuz 2003 tarihli yazısından: "İşte BDDK: Devlete para kazandır, işinden ol AYLAR, yıllardır BDDK denetlensin derken ne kadar haklı olduğum, her gün biraz daha ortaya çıkıyor. BDDK'nın tam bir çiftlik olduğu, buradaki suiistimallerin ‘‘Nasılsa bize kimse hesap soramaz’’ mantığı ile nasıl yapıldığı artık begeleniyor. Devlet Denetleme Kurulu'ndan şimdilik ses yok ama iyi kötü bir şeyler yapmaya çalışan Meclis Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu en sonunda BDDK'ya da el atmaya karar verdi. Gerçi BDDK'nın ‘‘çok bilmişleri’’ bunu siyasetin müdahalesi olarak göstermek için her şeyi yapacaklar ama iş öyle değil. Rezillikler bin. Ve alın size bir örnek. TMSF tarafından daha önce el konulan Bayındırbank'ın Antalya Havalimanı şubesi 27.12.2001 tarihinde 25 milyar liraya ihalesiz olarak Denizbank'a satılıyor. Satışı yapan BDDK'nın altındaki TMSF. Bayındırbank Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Şener satışa itiraz ediyor. Satışın hatalı olduğunu iddia ediyor ve ortada büyük bir haksızlık olduğunu söylüyor. Şener söz konusu şubenin kárlı bir şube olduğunu ve ihale yoluyla satılmasının daha büyük para getireceğini belirtiyor. Kurulan komisyon şubenin aylık cirosunun 3-4 milyon dolarlık olduğunu da tespit ediyor. Şener'in itirazları sonuç veriyor ve ihaleye çıkılıyor. İhaleyi yine Denizbank kazanıyor. Ama bu kez tam 1 milyon 400 bin dolara. Yani ilk satıştaki fiyatın tam 79 misli bir fiyata. Diyeceksiniz ki: ‘‘Ne güzel işte yanlıştan dönülmüş.’’ Dönülüyor ama kabak itiraz eden ve devletin kasasına fazladan 1 trilyon 935 milyar lira para girmesini sağlayan Mahmut Şener'in başına patlıyor. Şener bu olaydan kısa bir süre sonra işsiz kalıyor. Çünkü BDDK Şener'in iş akdini feshediyor." Bu yazıda 1-2 yanlış bilgi var bunlardan 1.si bu şubenin cirosu 4.5 milyon dolar olarak belirtilmiş burda ciro olarak belirtilen değer aslen şubenin aylık ettiği kardır (evet altın yumurtlayan tavuk). Ayrıca şube ihalesiz satılmamıştır gizli -yani sadece sözkonusu bankaya bildirilen bir ihale ile- satılmmıştır. Not: Olayı Siyasete fazla çekmeden tartışalım çünkü işin içine siyaset girerse tartışma kısırlaşır.[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 eh türkiyede yaşarsan sonuçlarına katlanacaksın.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ciro isten ettigi karmidir?? yani bunu nasil bilmeyip buraya bunlari yazabiliyosun?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 infeqted adam ne demiş "burada ciro olarak yazılan şey aslında o yerin aylık ettiği kardır". yani orada yazılan şey yanlış demiş. lütfen flaminge başlamadan önce doğru okuyalım.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Kaç zamandır Fatih Altaylı okurum. Hatta sırf onun için Hürriyet okurum. Ama hala nasıl Aydın Doğan'ın tetikçisi olduğunu anlayamadım. Bende bir sorun var herhalde.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Infeqted'a söyleyeceğim şeyi Jadelith söylemiş zaten. Bu yazıyı buraya pastelicek duyarlılıkta bir insan bu yazıyla ilgilenicek bir insan da ciroyla karın farkını bilir zaten.[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Fatih Altaylı üzerine tükürsem tükürüğüm pislenir diyeğim türden bi adamdır diye belirtiyoruz ve geçiyoruz[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Fatih Altaylı sizce bu kadar basit midir? Cevabınız evet mi? Peki o zaman, size onun hakkında bir kaç bilgi veriyim: Fatih Altaylı çok zengin bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi, eğitimine Galatasaaray da başladı ve lise sonuna kadarda Galatasaray'da kaldı. Kısacası çok önemli bir kültrürün içersinde yetişti. Yabancı dillerini geliştirdi, Galatasaray'ın bünyesinde yetişdiği için muhteşem bir Fransızca'ya sahip oldu. Daha sonra gazetecilik hayatı başladı, spor servisinde staj yaptı, uzun süreler spor servsinde çalıştı ve daha sonra hüneri sayesinde Hürriyet gazetesinde bir köşe sahibi oldu. Çeşitli yolsuzlukların üzerine, korkmadan gitti, hiçbirşekilde tarafçılık TETİKÇİLİK yapmadı. (tetik.ilik çok ağır bi suç nasıl böyle fütursuzca kullandınız anlamıyorum) İşte böyle bir yazar Altaylı söyler misiniz nedir onun kötü yanı?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 tetikçilik lafı bana fütursuzca geldi, ancak silinmesi gerkiorsa silmesi gerekenler siler, ben işlerine karışamam. herneyse gelelim asıl konuya, sorduğum soruyu tekrar edeyim belki bu sefer cevaplarsın: Nedir Fatih Altaylı'nın kötü yanı ? (bu arada kesin fenerli yada bjklisindir sen)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sen de galatasaraylısın ozaman :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar