Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ehue moradon da isyan mitingi başlatalım ehue fakyugeme slagonları atalım ne dersin ehue???[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xydonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Dün +8 item yaptım Yapmak ÇoooooOoOoooooOk Kolay Yaw Nasıl Biliyonuzmu : İtemin Clasına Gore +5 e KAdar Sonra da Clasın dan Daha iyi Şekilde Geliştiriyoruzki YAnma İhtimali %20 %30 Oluyo Onun İçin Civcivlilerin %30 unda +8 Üstü İtem WarrrRRR[signature][hline][ img ]http://img69.imageshack.us/img69/2051/ci8tt.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 10 Eylül 2005 21:36 tarihinde demiş ki: ehue moradon da isyan mitingi başlatalım ehue fakyugeme slagonları atalım ne dersin ehue??? :) :) :) :) valla ii olur bütün türkler gelir grev yaparım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 class ın dan biraz daha üstü derken neyi kasteddin middle olmadan middle harici bişi basmon da ehue anca bus basarsın ki o da her halukarda yakıo en iisi classları takip etmek ne istiosa ona göre basmak[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ehue lvl kasma grevi bu oyunda BOYKOT wardır ehue pueahuehauheuahu[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 harbi yafs ben bi gün grev yapmayı düşünüyorum. lvl da kasmıcam para da kasmıcam bütün türkleri bekliyor olucam o zaman bakalım o zaman KE ne oluyo fukyuGM dicez hep birlikte :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 benim atak 1550 adama vuruyorum malice attılan adama(assasin) adam ölmüyor arada dönüp bize vuruyor zorla potla topluyoruz kendimizi 3 kişi kesemedik!!! adamı town çekti en sonunda bu nasıl bir olay k.o olsa teke tekte bile zorlanır[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ehue attacklar demekki sadece mage lerde şamşirmemiş ehue o diil de önceden stafflar yıpranmıolardı ama şimdi kırılıolar bilem ehue[signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama) clan leader benim server diez +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar