_just_me_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya herkesin elinde +8 var.. nerden çıktı bu +8 ler..bi anlatın yaw KE ye ait bi özellik mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o da ke nin bi poqlugu bence wormlerden felan +8 item cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aynen ööle sen +9 çıkmadıına dua et ama dandik itemlerin +8leri düşüo mesela elixir in +8 düştüğünü göremezsin[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: _just_me_, 10 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Ya herkesin elinde +8 var.. nerden çıktı bu +8 ler..bi anlatın yaw KE ye ait bi özellik mi bu? evt ke ye ait bir özellik ke nin olduu her serverda var +8 itemler :hrr:[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +++ +8 yapmak ta kolay artık eskisi kadar zor diil yani +8 e trina basmaya gerek yoq artık trinan warsa +10 için sakla bence[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamTurk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet ya wormlardan herşey düşüyor banada bi +7 wood staff düştü attack powerı 40 sizce ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ewt var bende bi tanede.. hep böle olcaksa oyun ne anlamı kaldı.. oynanmaz bu oyun hep böle olursa sıkar bi zaman sonra bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 önceden inferno +5/fire wizard staff la neler neler yapıodu şimdi staff ı +8 e upladım daha Lycan ı bile yere seremio ++++++ ben bi de eldivenimi de +7 e upladım e pes walla damageler berbat olmuş.[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: _just_me_, 10 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki: ewt var bende bi tanede.. hep böle olcaksa oyun ne anlamı kaldı.. oynanmaz bu oyun hep böle olursa sıkar bi zaman sonra bence satfflar hariç hepsi çok adil mesela stilleto +8 54 powerlik bi dagger ama mirage dagger +1 bile bundan daha güçlü mesela ben stiletto +8 i lvl 40-45 e kadar anca kullanabildim sonradan kullanılmıyor damage veremiyor [eziq itemii :hrr:][signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: DreamTurk, 10 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki: evet ya wormlardan herşey düşüyor banada bi +7 wood staff düştü attack powerı 40 sizce ne kadar eder? ben 2m ye sattım :D3 saat 5m de bıraktım kimse almayınca bende 2m ye sattım [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 10 Eylül 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +8 wood staff çıkarsa nus basın [buss deil nus çünkü upgrade işleri tamamen şans cus olsa cus basın diecem ama :D] şansınıza +9 olursa trina alın basın +10 olursa yaşadınız :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D [Bu mesaj Aware3 tarafından 10 Eylül 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hiçbişi eskisi gibi deil artık piyasa nası deişir bilmiyorum ama kötü oldu bence bu +8 işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yalnız bir hadise var birçok kişinin gözünden kaçıyor. belki farkındasınızdırda.. ke sanki bu oyunun 2. bölümü gibi birşey. koda herkes standart ekipmanlarını yaptı herşeyini tamamladı. şimdi standartlar aralarında fark yaratıcaklar. bu standart dedigim adamlar tüm unique takılarını ,silahlarını , armorlarını , lvllarını hazırlamış kişiler. ke bana göre l33tinde bi üst boyutu oyuncular için güzel bir yer ama o aşamaya gelememiş oyuncular için büyük eziyet olucak sanıyorum.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yAwAsh_xREDDy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abi cidden utanmasalar solucandan chitinshell fln çıkacak!!! ama ben bu KE'yi pek sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ke gelmeden önce nice civcive abyssden shell raptor shard düştü o zaman nerdeydiniz :hrr:[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 walla Abyss in KO da iken bi kez olsun yüzüme güldüğünü görmedim ya büyültücü ya küçültücü hap gibi bişi (burası sakın yanlış yerlere çekilmesin) çıkıodu ben de KE den yanaşmadım pek abyss e ama tabii senin dediğin mevzu başka eer Manner aktifse abys manner a bakar e madem bakıosa manner ı sıfıra yakın tutmak mı önemli oluyo ? hani civcivlerin 0 ya[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yAwAsh_xREDDy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben normal solucandan bahsediorum!!!abys fln deilll!!!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya sonuçta konu eziqlere çıkan item ile ilgili deilmi[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ewet konu civcivler KE ilk geldiğinde millet harita gezmek aşamasındaydı başka şeylerle uuraşanlar azınlıktaydı fakat eziklerin elinde faşur foşur yanan silahları gören soluğu Macig Anvilin yanında aldı[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya bu arada oyuna girebilen var mı????Ben bi türlü giremiyom da???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yAwAsh_xREDDy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 NOLACAK BU KNIGH'IN HALİ:( İSYAN ÇIKARTALIM:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ehue isyan çıkarsan ne olur ki nei deiştirirsin+ isyanını nereye çıkartcan????[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 valla nerden çıktığını bilmiyorum ama ortalık koptu çok fazla +8 çıkıyo 30 dk lykan kestim 2 tane +8 1 tane +7 birtanede +6 silah çıktı abardı server artık adamlara para kasmak için silah kasiyo resmen ::D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 10 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki: ehue isyan çıkarsan ne olur ki nei deiştirirsin+ isyanını nereye çıkartcan???? ehuehue :) bence maradona gidelim orası en ii yer bence...Bütün hacklenen arklarımız adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yAwAsh_xREDDy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT KNIGHT YETKİLİLERİ KURTARIN BİZİ:( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar